STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κάλεσμα για ενίσχυση από τον Φάρο

Κάλεσμα για ενίσχυση από τον Φάρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φάρος Κερατσινίου βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του, καθώς κέρδισε το εισιτήριο για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όμως η διοίκηση της ομάδας ζητά την βοήθεια του κόσμου για να γίνει πραγματικότητα το... όνειρο

Μία ονειρική σεζόν έφτασε στο τέλος της για τον Φάρο που μετά την επιτυχία του να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κατάφερε να πάρει και το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγούσε στην Α1. Τώρα οι απαιτήσεις για την ομάδα του Κερατσινίου μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο και γι αυτό με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί όσους μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά προκειμένου να μπορέσει ο Φάρος να καθιερωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Ως επιστέγασμα της ονειρεμένης πορείας των τελευταίων χρόνων, που σημαδεύτηκε από την ύψιστη τιμή της συμμετοχής μας στον φετινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, πριν λίγες μέρες πανηγυρίσαμε την άνοδο μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι και το γυναικείο μας τμήμα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία, συνειδητοποιεί, ότι ο Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανήκει στο ίδιο club των πέντε πολύ μεγάλων ελληνικών συλλόγων που έχουν ομάδες στις δύο κορυφαίες κατηγορίες καλαθοσφαίρισης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση εξέτασε τα νέα δεδομένα και τις νέες απαιτήσεις που προκύπτουν.

Κοινή πρόθεση όλων των μελών του, είναι να εξακολουθήσει ο σύλλογος να κάνει υπερήφανους τους φίλους του και να εκπροσωπήσει επάξια την πόλη σε όλη την Ελλάδα. Για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος και για να μπορέσει ο σύλλογος να συνεχίσει με τις ίδιες αρχές που διέπουν την λειτουργία του και αφορούν τον σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη και την φερεγγυότητα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή των φίλων του.

Για αυτό και τα μέλη του Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισαν να προσκαλέσουν κάθε έναν και κάθε μία που ενδιαφέρεται να ενισχύσει και να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος για να καθιερωθεί στην ελιτ του ελληνικού μπάσκετ.

Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε τις αμέσως επόμενες μέρες στα μέλη του Δ.Σ. καθώς και στην γραμματεία που θα λειτουργεί στην έδρα μας το κλειστό γυμναστήριο Π. Νικολαιδης τα απογεύματα από τις 18.30 έως τις 20.30.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ