STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλάθης: ''Στην Ευρώπη μόνο για τον Παναθηναϊκό''

Καλάθης: ''Στην Ευρώπη μόνο για τον Παναθηναϊκό''

Ο Νικ Καλάθης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και ξεκαθάρισε πως όταν επιστρέψει στην Ευρώπη, θα αγωνιστεί μόνο στους ''πράσινους'' (PHOTOS)!

Ο διεθνής γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις βρίσκεται στην Ελλάδα ώστε να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει World Cup και επισκέφτηκε τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όπου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ομογενής πλέι μέικερ διαβεβαίωσε τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πως όταν παρουσιαστεί μπροστά του η προοπτική ν’ αποχωρήσει από το ΝΒΑ και ν’αγωνιστεί στην Ευρώπη, θα το κάνει μόνο για την πρώην ομάδα του!

''Με μεγάλη μου χαρά συνάντησα τον Νικ Καλάθη με τον οποίο συζητήσαμε πολλή ώρα. Ο Καλάθης μας διαβεβαίωσε πως όταν επιστρέψει στην Ευρώπη τότε θ’ αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Βεβαίως του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας με την Εθνική μας ομάδα'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης δήλωσε: ''Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι βρέθηκα ξανά στο περιβάλλον του Παναθηναϊκού ώστε να συναντηθώ και να συζητήσω με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επειδή θα πρέπει να πούμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατό καλύτερα στο ΝΒΑ αλλά το βέβαιο είναι πως όταν επιστρέψω στην Ευρώπη θα αγωνιστώ μόνο στον Παναθηναϊκό''.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσέφερε στον Νικ Καλάθη μια φανέλα του Παναθηναϊκού σε μια συμβολική κίνηση για το μέλλον.

Καλάθης: ''Στην Ευρώπη μόνο για τον Παναθηναϊκό''
Καλάθης: ''Στην Ευρώπη μόνο για τον Παναθηναϊκό''
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ