STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαϊτζίδης: "Πάμε αποφασισμένοι"

Καλαϊτζίδης: "Πάμε αποφασισμένοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται την Καβάλα που παλεύει για την σωτηρία της στην κατηγορία και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε πως η ομάδα του πάει αποφασισμένη για να πάρει την εκτός έδρας νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (19/3) στην Ρόδο.

Το blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη (Καβάλα) στον ΕΣΑΚΕ:

"Πάμε αποφασισμένοι

Φίλες και φίλοι του μπάσκετ εύχομαι να έχουμε όλοι ένα όμορφο μπασκετικό διήμερο. Για την ομάδα μου η προηγούμενη εβδομάδα κύλησε πολύ διαφορετικά, αφού προηγήθηκε η νίκη επί του Ρεθύμνου. Μία νίκη που ήρθε με τρόπο γκραν-γκινιόλ και τελικά καταφέραμε όπως ξέρετε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης με ένα όμορφο καλάθι να πάρουμε το ροζ φύλλο του αγώνα. Ήταν για μας και τον κόσμο μας ομολογουμένως μία νίκη-ανάσα, αφού μας έδωσε το δικαίωμα να συνεχίσουμε να ελπίζουμε.

Κάθε παιχνίδι όπως έχω ξαναπεί για μας είναι τελικός και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Για μας το παιχνίδι στη Ρόδο με τον Κολοσσό κακά τα ψέματα είναι ένα ματς καθοριστικό για πολλά πράγματα. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Κολοσσός και πόση δυνατή έδρα έχει όμως εμείς δεν έχουμε και πολλές επιλογές από εδώ και πέρα.

Η προσθήκη στην ομάδα του Χρήστου Ταπούτου ήταν πολύ μεγάλη βοήθεια. Είναι σημαντικό που θα τον έχουμε μαζί μας, καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά. Θα πάμε αποφασισμένοι για αυτό που αξίζει να διεκδικήσουμε σαν ομάδα. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Συνήθως σε τέτοια μάτς χρειαζόμαστε και τύχη και εύχομαι αυτή τη φορά να την έχουμε με το μέρος, γιατί μας γύρισε πολλές στιγμές την πλάτη εφέτος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ