STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαϊτζίδης: "Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη θέση είμαστε"

Καλαϊτζίδης: "Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη θέση είμαστε"

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και ο Γιώργος Τσιάρας κατέγραψαν τις σκέψεις τους για το παιχνίδι της Καβάλας με τα Τρίκαλα (23/1, 17:00), με τον πρώτο να στέκεται στην εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.

Η Καβάλα υποδέχεται τα Τρίκαλα (23/1, 17:00) σε μία ακόμη ευκαιρία να "ξεκολλήσει" από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η νίκη είναι απαραίτητη (από κάθε άποψη) για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη για τους δύο βαθμούς που υπάρχουν στη μακεδονική πόλη. Πολύ πιο λιτός υπήρξε ο Γιώργος Τσιάρας.

Το blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ.

Η βδομάδα που πέρασε για μας ήταν σίγουρα μία όχι από τις καλύτερες, μετά από τη βαριά ήττα που είχαμε στο παιχνίδι με το Λαύριο. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για πάρα πολλούς λόγους. Το προσεγγίσαμε σωστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως σε κάποια στιγμή πάθαμε κάτι που δε μπορώ να το εξηγήσω. Ενώ ήμασταν κοντά στο σκορ, κάποια στιγμή οι γηπεδούχοι ξέφυγαν και δε μπορέσαμε να τους ακολουθήσουμε. Για μας ήταν ένα σοκ.

Δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη, όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μαζέψαμε τα κομμάτια μας και δουλέψαμε σκληρά όλη τη βδομάδα για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη θέση είμαστε. Έχουμε μόνο μία επιλογή. Να παλέψουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι.

Τώρα για μας υπάρχει στο μυαλό μας μόνο το ντέρμπι με τα Τρίκαλα. Τίποτε άλλο. Ούτε το πρόγραμμα που έρχεται πόσο δύσκολο είναι, ούτε κάτι άλλο. Χρειαζόμαστε πάση θυσία μία νίκη. Και σε αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε για ακόμη μία φορά τους πιστούς μας φίλους. Ξέρουμε ότι τους έχουν στενοχωρήσει πολύ φέτος, αλλά να ξέρουν πως δεν τα παρατάμε.

Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας στην Καλαμίτσα. Θα τους χρειαστούμε. Και είμαι σίγουρος πως θα είναι εκεί και πάλι, παρά την πίκρα τους.

Το blog του Γιώργου Τσιάρα

Μπαίνοντας στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα γράψω χαίρομαι, γιατί ακόμη μια εβδομάδα (η πιο κρύα μέχρι τώρα) προπονήσεων φτάνει στο τέλος της και πλησιάζει η μέρα του αγώνα με την ομάδα της Καβάλας. Αν τελικά φτάσουμε στην όμορφη πόλη της Καβάλας, προσπερνώντας τα μπλόκα των αγροτών και τον χιονιά που πλήττει τη χώρα...

Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα παλέψει για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί και συγκεντρωμένοι στην τακτική μας. Χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη αυτή μακριά από το γήπεδο μας και θα παλέψουμε γι αυτήν! Η ομάδα μας μέχρι τώρα δείχνει χαρακτήρα, παίζει ωραίο μπάσκετ και χτυπάει κάθε παιχνίδι! Αν αυτό το συνδυάζουμε με νίκες θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ