STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαϊτζίδης: "Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κλαίμε"

Καλαϊτζίδης: "Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κλαίμε"

Η Καβάλα υποδέχεται αύριο (20/2, 17:00) τον Άρη σε μια do-or-die αναμέτρηση στο κλειστό της Καλαμίτσας και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εξήγησε ότι ουδείς στις τάξεις της "Ένωσης" έχει την πολυτέλεια να προβληματίζεται.

Η Καβάλα υποδέχεται τον Άρη (20/2, 17:00) στο εναρκτήριο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με τους "κίτρινους" για την ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή.

Το blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο esake.gr

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κλαίμε

Φίλες και φίλοι του μπάσκετ εύχομαι να έχουμε όλοι μας ένα όμορφο μπασκετικό διήμερο, χωρίς τραυματισμούς που τώρα τελευταία ταλανίζουν τόσα παιδιά.

Εμείς είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας και αν και παλέψαμε σκληρά, εντούτοις μείναμε με την πίκρα της ήττας και πάλι. Είναι σκληρό πολλές φορές, να κάνεις τέτοια προσπάθεια και στο τέλος να μην παίρνεις αυτό που θέλεις. Έχουμε μάθει όμως να ζούμε με αυτό και να διαχειριζόμαστε αυτό το συναίσθημα, όσο και δύσκολο να είναι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια άλλωστε να...κλαίμε, το πρωτάθλημα συνεχίζεται και κάθε βδομάδα έχουμε έναν τελικό.

'Ήταν σίγουρα εξαντλητικό για μας να παίζουμε τρία ματς μέσα σε επτά μέρες. Από τη μία οι απουσίες που είχαμε από την άλλη η κούραση, λογικό είναι να μας επηρεάσει. Χάσαμε στις λεπτομέρειες και τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Δε χρειάζεται να πω και πολλά πράγματα για το μέγεθος και την ιστορία του Άρη. Όμως εμείς παρά το σεβασμό που έχουμε για αυτή τη μεγάλη ομάδα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Να παλέψουμε και στα 40 λεπτά με όλες τις δυνάμεις μας και τον κόσμο μας για να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε και μας αναλογεί. Να ξέρουν όλοι πως θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας".

Το blog του Ντομινίκ Ουότερς στο esake.gr

To shopping, o Βαλεντίνος, η Καβάλα και στο… βάθος η ΑΕΚ!

"Καλησπέρα σε όλους σας!

Ήταν μια νορμάλ εβδομάδα για εμάς… Παίξαμε την Τετάρτη και το επόμενο παιχνίδι είναι Σάββατο οπότε νιώσαμε σαν να είμαστε σε εβδομάδα με Eurocup. Έχουμε συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς οπότε είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Καβάλα.

Είναι μια ομάδα που έχει βελτιωθεί με το πέρασμα του χρόνου. Έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρά, ειδικά στην έδρα της και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και μετά να στρέψουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, που είναι μεγάλο παιχνίδι και για τους δυο μας. Αλλά αυτό το ματς θα μας απασχολήσει όταν θα έρθει η ώρα… Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την Καβάλα.

Όσον αφορά εμένα, τώρα που έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο παρακολουθώ ακόμη περισσότερο μπάσκετ και κάνω online shopping. Προετοιμάζω τα καλοκαιρινά μου συνολάκια. Αν και τώρα που το σκέφτομαι περισσότερο αγοράζω παπούτσια… Πολλά παπούτσια και μερικά πουκάμισα. Μου αρέσει να ανανεώνω κάθε χρόνο την συλλογή που οπότε ξεκίνησα από τώρα…

Από κει και πέρα, είμαι ενθουσιασμένος γιατί την επόμενη εβδομάδα θα έχω νέες επισκέψεις… Έρχεται ο μικρός μου ξάδελφος και χαίρομαι που θα μπορέσει να δει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδό μας όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ και θα νιώσει την σπουδαία ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας. Θα είναι όμορφα…

Όσον αφορά στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, την πέρασα μαζί με την κοπέλα μου και την μητέρα της! Αγόρασα λουλούδια και για τις δύο και γλυκά… Εγώ δεν πήρα κανένα δώρο, αλλά δεν πειράζει… Είναι γιορτή των γυναικών αυτή!"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ