STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαϊτζής: "Αξίζουν δύο ώρες για τον Κολοσσό"

Καλαϊτζής: "Αξίζουν δύο ώρες για τον Κολοσσό"
INTIME SPORTS

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και την παραμονή του στον Κολοσσό Ρόδου μίλησε ο γκαρντ της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζής.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού Ρόδου για τη νέα σεζόν, αλλά και για την παραμονή του στην ομάδα από το "σμαραγδένιο νησί".

" Προσωπική μου επιθυμία ήταν να παραμείνω και τη νέα χρονιά στην ομάδα και από τη στιγμή που υπήρχε η διάθεσή και από πλευράς διοίκησης και προπονητή, ανανεώσαμε τη συνεργασία μας για ένα χρόνο", τόνισε ο Έλληνας γκαρντ και συμπλήρωσε:

" Με τον κόουτς είχαμε συνεργαστεί και παλαιότερα στον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι είναι τιμή για μένα που θα δουλέψω και πάλι στον Κολοσσό. Από την ομάδα έφυγαν οι τρεις σωματοφύλακες των τελευταίων ετών, ο Αντώνης Ασημακόπουλος, ο Κώστας Χαρίσης και ο Άγγελος Τσάμης, οι οποίοι εξαργύρωσαν την περσινή χρονιά που έκαναν και τους εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία στην καριέρα τους.

Η ομάδα φυσικά πρέπει να συνεχίσει και θα… συνεχίσει. Πιστεύω ότι ήδη έχουμε ενισχυθεί σημαντικά στην περιφέρεια με την απόκτηση πολύ καλών αθλητών και την παραμονή των Χάτεν και Γεωργαλλή, ενώ και στους ψηλούς έχει γίνει ο κατάλληλος σχεδιασμός για να μπορέσουν να ευοδωθούν οι στόχοι της ομάδας.

Θεωρώ ότι θα είμαστε και φέτος πολύ ανταγωνιστικοί. Είμαι στη Ρόδο για να βοηθήσω την ομάδα, όπως και πέρσι, ώστε να διατηρηθεί σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά τα χρόνια ο Κολοσσός έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και θέλουμε να συνεχίσει να είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα στη βαθμολογία. Αυτός είναι και ο προσωπικός μου στόχος, μέσα από τους… στόχους του Κολοσσού.

Όπως γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά είναι μία δύσκολη και μεταβατική περίοδος στο οικονομικό κομμάτι για όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά, σε καθημερινή βάση εισπράττω την αγάπη του κόσμου για τον Κολοσσό. Αυτό το έχει κερδίσει με την αξία της η ομάδα τα τελευταία χρόνια και ζητάμε από τον κόσμο να το δείξει και έμπρακτα ερχόμενος στο γήπεδο.

Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι αξίζει για τον Κολοσσό να δαπανήσει κανείς δύο ώρες από το χρόνο του κάθε δύο εβδομάδες και να έρθει στο γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα και τη διοίκηση, στη νέα μεγάλη προσπάθεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ