STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κακαρούδης: "Είμαστε μαλ...ες"

Κακαρούδης: "Είμαστε μαλ...ες"
INTIME SPORTS

Αντί του Γιώργου Καλαφατάκη στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας του ΚΑΟΔ από τον Ηλυσιακό στην Δράμα βρέθηκαν οι 12 παίκτες της αποστολής αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Οι 12 παίκτες του ΚΑΟΔ που ήταν στην αποστολή του παιχνιδιού της ήττας από τον Ηλυσιακό στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" βρέθηκαν στην Συνέντευξη Τύπου αντί του Γιώργου Καλαφατάκη.

Με την παρουσία του ανέλαβαν την ευθύνη της εντός έδρας ήττας που ήταν η έκτη στα τελευταία εφτά παιχνίδια με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι βαρύ στην ομάδα της Δράμας για το μέλλον του Χανιώτη τεχνικού.

" Είναι μία δήλωση στήριξης και συγνώμης από τον πρόεδρο, τον κόσμο και τους φιλάθλους μας. Δεν φταίει κανένας. Φταίμε εμείς που είμαστε μαλ...ες", είπε εκ μέρους όλων των παικτών του ΚΑΟΔ ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Κακαρούδης.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του ΚΑΟΔ αφού συνεχάρη τον Ηλυσιακό: " Που έπαιξε με ψυχή", πρόσθεσε: " Ο λόγος που είμαστε όλοι εδώ, είναι γιατί θέλουμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη στους προπονητές, στον πρόεδρο και στους φιλάθλους μας.

Είναι για εμάς μια πολύ κακή ήττα. Όπως και αυτή από την Καβάλα. Έπειτα από εκείνο το παιχνίδι, είχα πει πως η απειρία μας ευθυνόταν για εκείνο το αποτέλεσμα. Τώρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε μαλ...ες.

Γνωρίζοντας το τι επικρατεί στο πρωτάθλημα, μόνο μαλ...ες αν ήμασταν θα μπορούσαμε να δίνουμε τόση πίκρα στη διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα, μας πληρώνει στην ώρα της και είναι κοντά μας μέχρι και σήμερα.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Δεν ήλθε το τέλος του κόσμου. Στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ήττας, εξ ολοκλήρου εμείς οι παίκτες".

Κι όσο για τον ασίσταντ του Γιώργου Καλαφατάκη, ο Κώστας Μέξας, δήλωσε: " Ζητώ εκ μέρους όλων για την απουσία του Γιώργου (Καλαφατάκη), αλλά αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν κατέστη δυνατή η παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου. Επίσης, θα ήθελα να ενημερώσω πως εξέφρασε την πρόθεση να παραιτηθεί.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο, από τη στιγμή που ο Ηλυσιακός μετά τη νίκη επί του Ικάρου θα έπαιζε με ψυχή. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά στο τέλος χάσαμε τα μεγάλα σουτ, τα οποία έβαλε ο Ηλυσιακός.

Για άλλη μια φορά, δυστυχώς χάνουμε στο σουτ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε".

Ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Γιώργος Ζευγώλης, δήλωσε: " Έγινε ενδιαφέρον παιχνίδι, με θέαμα και υψηλό σκορ. Όπως νικήσαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι ωστόσο, μόνο μια νίκη.

Δεν κρίθηκε τίποτα, πέραν του αποτελέσματος στο συγκεκριμένο ματς. Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Μπορεί να ανακάμψει. Πιστεύω εν τέλει θα "σωθούμε" και οι δύο".

Κι όσο τέλος ο πολύπειρος γκαρντ της ομάδας των Ιλισίων, Nίκος Χατζής, υποστήριξε: " Ξέραμε πολύ καλά πως θα αντιμετωπίσουμε αντίπαλο που καιγόταν για τη νίκη. Αυτό γνωρίζαμε ότι θα ήταν υπέρ μας, αν ήμασταν σε θέση να μείνουμε κοντά στο σκορ έως το τέλος.

Το καταφέραμε και έτσι στο τέλος πανηγυρίσαμε τη νίκη. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού και στο φινάλε είχαμε πιο καθαρό μυαλό, όπως και την τύχη με το μέρος μας. Είναι σπουδαία νίκη. Προχωράμε. Έχουμε δυο πολύ σημαντικά ματς που αν τα πάρουμε θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση. Καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ