STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Κερδίσαμε δίκαια"

Ίβκοβιτς: "Κερδίσαμε δίκαια"
INTIME SPORTS

Στην καλή άμυνα της ομάδας του στάθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε ότι στη συνέχεια η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό

"Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικό από το πρώτο στο ΟΑΚΑ. Θα μιλήσω και εγώ για τις συνθήκες του αγώνα και θα πω ότι οι φίλαθλοι μας ήταν πάρα πολύ καλοί", τόνισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

"Δεν πέταξαν ούτε ένα κέρμα στο γήπεδο και αυτό ήταν ένα πρώτο βήμα ώστε τη νέα σεζόν να έρθουν και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων στο γήπεδο".

Στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά στην πιεστική άμυνα της ομάδας του: "Πιστεύω ότι εμείς κερδίσαμε με την πιεστική άμυνα που αναγκάσαμε μια ομάδα πολύ έμπειρη να έχει 23 λάθη. Παίζουμε σε ένα υψηλό επίπεδο. Στο σετ παιχνίδι η βάση της άμυνας μας ήταν πως να σταματήσουμε το δίδυμο Διαμαντίδη-Μπατίστ.

Και στα τρία δεκάλεπτα κάναμε τα ίδια λάθη. Στο τέταρτο δεκάλεπτο σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα και δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Σήμερα είχαμε 11 τρίποντα που δεν είχαμε μετά από καιρό. Δεν υπήρχε λογική να σουτάρουμε 33 τρίποντα όμως.

Έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο και εύχομαι βέβαια καλή τύχη στον Παναθηναϊκό στο φάιναλ φορ. Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε καθώς ο Νεστέροβιτς τραυματίστηκε την Τετάρτη ενώ ο Σπανούλης ήταν 11 μέρες άρρωστος και έκανε ενέσεις και βοήθησε αρκετά. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ