STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Έλλειψη καθαρού μυαλού"

Ίβκοβιτς: "Έλλειψη καθαρού μυαλού"

Η έλλειψη συγκέντρωσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στα τελευταία λεπτά.

Ο Ολυμπιακός παραλίγο να... γκρεμίσει ότι "έχτιζε" σε ολόκληρη την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό στα τελευταία λεπτά του ματς.

Παρόλα αυτά κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους "πράσινους" και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

" Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια και θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εμείς αντιμετωπίσαμε σήμερα έναν Παναθηναϊκό που βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση", δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συμπλήρωσε:

" Κι εμείς με προβλήματα και θα ήθελα να δώσω στους παίκτες συγχαρητήρια. Στα 30 δεκάλεπτα η άμυνα μας δέχτηκε 42 πόντους, παίξαμε πολύ καλά. Το ίδιο που έγινε στο τέλος τώρα έγινε και στην Κωνσταντινούπολη. Ο Παναθηναϊκός που "κυνηγούσε" το σκορ μας έβαλε πάνω από 30 πόντους στο τέλος.

Δίκαια κερδίσαμε συνεχίζουμε. Είναι θέμα πρώτα από όλα καθαρού μυαλό και στη συνέχεια το διάβασμα. Με τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, μόνο με τη λήξη. Κερδίσαμε έναν Παναθηναϊκό που είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση".

Μάντζαρης: "Μπήκαμε δυνατά στο ματς"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά των παικτών ανέφερε: " Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας τον ευχαριστώ πολύ. Ελέγξαμε τον ρυθμό στα τελευταία δέκα λεπτά δεν μπορώ να καταλάβω. Ίσως είναι και ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Δεν μπορώ να πω ότι έκανα το καλύτερο παιχνίδι, υπήρχαν και άλλα παιδιά. Εγώ χαίρομαι που έβαλα ένα λιθαράκι από την πλευρά μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ