STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Με σεβασμό και προσοχή"

Ιβάνοβιτς: "Με σεβασμό και προσοχή"
STOLISV

Μετά τη νίκη στην Πολωνία απέναντι στην Τουρόφ, ο Παναθηναϊκός στρέφει τη προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον ΚΑΟΔ, το απόγευμα της Κυριακής (23/11, 17:30).

Ο Παναθηναϊκός μετά την αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, υποδέχεται τον ΚΑΟΔ το απόγευμα της Κυριακής (23/11, 17:30) για την έβδομη αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League με στόχο να επεκτέινει το αήττητο σερί του. Ο τεχνικός των "πρασίνων" τόνισε πως πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο παιχνίδι με τους Δραμινούς.

"Όπως πάντα θα αντιμετωπίσουμε με την απαραίτητη προσοχή και τον απαιτούμενο σεβασμό τον αντίπαλό μας.Ο ΚΑΟΔ είναι καλή ομάδα κι εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κατακτήσουμε τη νίκη", ήταν τα λόγια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Από πλευράς παικτών ο Γιάνις Μπλούμς πρόσθεσε: "Μετά τη νίκη μας στην Πολωνία επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΚΑΟΔ. Είναι ποιοτική ομάδα οι αντίπαλοί μας και τους σεβόμαστε όπως όλους. Ξέρουμε οτι οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ