STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Προσοχή στο Λαύριο"

Ιβάνοβιτς: "Προσοχή στο Λαύριο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, επέστησαν την προσοχή όλων ενόψει του αγώνα με το Λαύριο DHI. Να τεστάρουν τις δυνάμεις τους θέλουν οι φιλοξενούμενοι σύμφωνα με τον Σάκη Γιαννακόπουλο

Νίκολα Ιβάνοβιτς και Σάκης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκαν στα blog τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου (15/10) ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Λαύριο για τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, ενώ την άποψή του κατέθεσε και ο Γιούρι Ζντοβτς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε αρχικά στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του σπουδαίου Γιώργου Τρόντζου, ενώ ακολούθως στάθηκε στον αγώνα με το Λαύριο: " Πρέπει να σεβόμαστε την Ιστορία και σίγουρα είναι μεγάλη μας τιμή, που θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μία τέτοια εκδήλωση και να τιμήσουμε τον Γιώργο Τρόντζο. Ο αγώνας απέναντι στο Λαύριο μόνο εύκολος δεν θα είναι. Έχω πολύ κακές αναμνήσεις από την περσινή μας αναμέτρηση.

Μπορεί στο τέλος να κερδίσαμε, ωστόσο, υποφέραμε. Έχουν σχεδόν το ίδιο ρόστερ με πέρσι, τον ίδιο κόουτς και δεν θα είναι εύκολο να τους κερδίσουμε, εάν δεν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, να συγκεντρωθούμε στον στόχο και να παίξουμε σκληρά και τα σαράντα αγωνιστικά λεπτά, ώστε να φτάσουμε στη νίκη."

Ακολούθως παρατίθενται τα blogs των Ιβάνοβιτς και Γιαννακόπουλου στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ

Tο Blog του Νίκολα Ιβάνοβιτς

Το δύσκολο Λαύριο και η εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Πάτρα

Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ματς στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, όπου καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Το ξέραμε, ότι θα ήταν δύσκολη η αναμέτρηση και παρόλο που δεν παίξαμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο, αντιδράσαμε σωστά στην επανάληψη και στο τέλος κερδίσαμε εύκολα.

Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το αυριανό ματς με το Λαύριο. Έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του, ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με πολύ καλούς παίκτες, παίκτες - "κλειδιά" που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό απέναντι τους, να κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαι σίγουρος, ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη δεύτερη νίκη μας στο Πρωτάθλημα.

Έχουμε το πλεονέκτημα, παίζουμε εντός έδρας, ο κόσμος θα έλθει στο γήπεδο, υπάρχει και η εκδήλωση με αφορμή την απόσυρση της φανέλας του κυρίου Γιώργου Τρόντζου, όπως ξέρετε, και πρέπει να τα δώσουμε όλα στο παρκέ ώστε να μείνουν άπαντες ικανοποιημένοι στο τέλος.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην Πάτρα. Είναι πολύ σημαντικό να είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα και εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε το 100% για να τους ανταποδώσουμε την υποστήριξη.

Τo Blog του Σάκη Γιαννακόπουλου

Να δούμε πόσο πραγματικά καλοί είμαστε...

Στον αγώνα με την Κύμη κάναμε απλά το χρέος μας. Πήραμε έναν από τους αγώνες που έπρεπε ώστε στο τέλος της χρονιάς να μην τρέχουμε και να μην φτάνουμε! Με ομάδες που έχουν ίδιους στόχους και ανάλογο… βεληνεκές με το δικό μας, δεν νοείται να στραβοπατήσουμε στην έδρα μας.

Θεωρώ μάλιστα ότι για την εποχή παίξαμε και αρκετά καλά. Ελέγξαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς τον ρυθμό, ήμασταν συγκεντρωμένοι και αν εξαιρέσουμε κάποια λεπτά που κάναμε "κοιλιά" δεν επιτρέψαμε στην Κύμη να μας απειλήσει. Αυτό το διάστημα μας στοίχισε και μια μεγαλύτερη διαφορά όμως σε ένα ματς πρεμιέρας αυτό που προέχει είναι να πάρεις τη νίκη. Κι αυτό κάναμε!

Τώρα έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ. Μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος και μάλιστα εκτός έδρας. Είναι ένα καλό τεστ για μας για να δούμε πόσο πραγματικά καλοί είμαστε! Στόχος μας είναι να μείνουμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από αυτό το παιχνίδι.

Σε τέτοια ματς και ειδικά μακριά από την έδρα μας πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Να μην παρασυρθούμε από το ρυθμό που θα προσπαθήσει να επιβάλλει η ΑΕΚ και κυρίως να μην κάνουμε φτηνά λάθη. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο… Καλή δύναμη σε όλους!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ