STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα"

Ιβάνοβιτς: "Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στάθηκε στην αξία της καλής άμυνας, ενώ ανέφερε πως "η θέση του Πανιωνίου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δείχνει στο παρκέ".

Παρά τα εμπόδια που συνάντησε για κάτι περισσότερο από ένα ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Πανιώνιο με 79-46, επιστρέφοντας σε απόσταση βολής από την κορυφή της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε πως " ήταν ένα παιχνίδι με δύο διαφορετικά ημίχρονα, το πρώτο με το δεύτερο. Καταρχάς στα πρώτα είκοσι λεπτά ο Πανιώνιος έδειξε πως ήταν καλά προετοιμασμένος και έπαιξε πάρα πολύ καλά. Έχω την εντύπωση πως η θέση του Πανιωνίου σε σχέση με τον τρόπο που έπαιξε δεν έχουν καμία σχέση. Στην πρώτη περίοδο χάσαμε κάποια εύκολα σουτ και κάναμε και λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα ξεκίνησαν μέσα από την άμυνα και φτάσαμε στη νίκη".

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Μποχωρίδης είπε: " Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Δεν θέλαμε να σταθούμε στο γεγονός ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται στην τελευταία θέση και δεν είχε κάτι να χάσει. Είπαμε πως θα παίξουμε όπως με τη Γαλατά, που επίσης δεν είχε στόχο, δηλαδή πιο ελεύθερα. Ο Πανιώνιος, όμως, βρήκε κίνητρο και έπαιξε δυνατά. Εμείς ανεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Βγήκαμε δυνατά στο παρκέ, παίξαμε καλύτερη άμυνα, πήραμε διαφορά και φτάσαμε στη νίκη".

Χουγκάζ: "Δύσκολο να βρούμε κίνητρο"

Στην αντίπερα όχθη, ο Κρις Χουγκάζ υποστήριξε: " Προσπαθήσαμε να βρούμε κίνητρο, πράγμα δύσκολο αυτή την περίοδο. Τα παιδιά μάχονται σε παιχνίδια και προπονήσεις, σεβόμενοι τους εαυτούς τους και την ομάδα. Για 20 λεπτά ήμασταν μέσα στους αγωνιστικούς μας στόχους και για 25 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Η έλλειψη ενέργειας μας έκανε να βγούμε εκτός παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με τεράστιες λύσεις και ικανότητες. Κρατάω μόνο την καλή μας εμφάνιση για 25 λεπτά και την παρουσία στην αποστολή πέντε παιδιών από τις υποδομές μας ηλικίας από 18 ως 20 ετών, που πατούν το παρκέ πλέον στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς και τον Παναθηναϊκό".

Τέλος, ο Ουίλι Κόλεμαν σημείωσε: " Βγήκαμε στο παρκέ με πάθος και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλή άμυνα στο πρώτο μέρος. Είχαμε επικοινωνία και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο δεν θέλω να πω ότι τα παρατήσαμε. Συνεχίσαμε να παίξουμε σκληρά αλλά μείναμε από ενέργεια. Παίξαμε καλά για 25 λεπτά. Τα τελευταία 15 λεπτά είναι αμφιλεγόμενα. Δεν θέλω να πω ότι τα παρατήσαμε αλλά ότι κουραστήκαμε. Χάσαμε την καλή μας επικοινωνία και μαζί τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ