STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίκαρος Καλλιθέας - ΚΑΟΔ 79-68

Ίκαρος Καλλιθέας - ΚΑΟΔ 79-68
INTIME SPORTS

Την πρώτη του νίκη σημείωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του ΚΑΟΔ με 79-68. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον ΚΑΟΔ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 79-68 στο κλειστό της Γλυφάδας.

Το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη πήρε με αυτόν τον τρόπο το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Από τους νικητές ο Άαρον Μπέινς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, καθώς σταμάτησε στους 20 πόντους, ενώ 18 είχε ο Τζόνσον. Για τον ΚΑΟΔ ο Κώστας Χαραλαμπίδης πέτυχε 26 πόντους, όμως αυτό δεν αρκούσε για να πάρουν οι Δραμινοί τη νίκη στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ από την αρχή. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος είχε ξεκινήσει... ορεξάτος έκανε το 8-13 για να αυξήσει ακόμα περισσότερο την διαφορά ο Κιτσούλης στο 4' (12-17).

Στη συνέχεια, όμως οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη αντέδρασαν. Ο Άαρον Μπέινς με δύο εύστοχες βολές έφερε τον Ίκαρο σε απόσταση αναπνοής από τον ΚΑΟΔ (19-21) για να ισοφαρίσει ο Φάνης Κουμπούρας και ο Μπέινς ξανά δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 23-21, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο.

Στην δεύτερη περίοδο ο Παπαργυρόπουλος με εύστοχο σουτ τριών πόντων θα κάνει το 26-23, όμως θα απαντήσει ο Χαραλαμπίδης και θα ισοφαρίσει και πάλι. Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στο σκορ για να δώσει προβάδισμα στο συγκρότημα του Γιώργου Καλαφατάκη ο Σάντερς με κάρφωμα (29-30).

Με αυτόν τον τρόπο και παρά την πίεση του Ικάρου, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση θα δώσει στον ΚΑΟΔ το προβάδισμα στο ημίχρονο με 33-34.

Άνοιξε την ψαλίδα ο Ίκαρος

Ο Ίκαρος ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, επέβαλε τον ρυθμό του και σιγά - σιγά φρόντισε να δημιουργήσει μία διαφορά ασφαλείας από τον ΚΑΟΔ. Με το τρίποντο, λοιπόν του Τζόνσον οι γηπεδούχοι θα ξεφύγουν με 7 πόντους στο 26'.

Τα πράγματα στη συνέχεια δεν άλλαξαν και οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη με επιμέρους σκορ 24-10 κατάφεραν να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο στο +13 (57-44).

Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι συντήρησαν την διαφορά που είχαν από τον ΚΑΟΔ και κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας παράλληλα και την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 79-68.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 33-34, 57-44, 79-68.

Ίκαρος Καλλιθέας (Λυκογιάννης): Κινγκ 2, Κουμπούρας 14(2), Καράμπουλας 4, Πολυτάρχου 2, Τσιάρας 4, Τζιάλλας, Παπαργυρόπουλος 3, Αγαδάκος 4, Μπέινς 20, Τζόνσον 18(2), Λιούμπισιτς 8(2).

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σάντερς 2, Καρύδας, Χαραλαμπίδης 26(3), Αθηναίου 12(2), Μίτσελ 4, Χούμας, Κιτσούλης 15, Τσέρανιτς 7, Ζάρας, Φλάουερς 2, Μπένας, Γκόινς.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ