STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ήρωας στο ντεμπούτο του ο Ντίλαρντ

Ήρωας στο ντεμπούτο του ο Ντίλαρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Πατρών, Κέβιν Ντίλαρντ, πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο, κάνοντας θραύση στο ματς με 28 πόντους.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες –είναι χαρακτηριστικό ότι οι ηττημένοι είχαν καλύτερο ranking από τους νικητές με 76 και 75 βαθμούς αντίστοιχα- ο Κέβιν Ντίλαρντ ήταν αυτός που στην πραγματικότητα έκανε τη διαφορά μεταξύ του Απόλλωνα Carna και της Κηφισιάς. Έτσι η ομάδα της Πάτρας συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο το 400ό παιχνίδι της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο συνολικός απολογισμός της είναι 148 νίκες και 252 ήττες.

Στο ντεμπούτο του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Αμερικανός έκανε θραύση με 28 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, πέντε ασίστ, επτά κερδισμένα φάουλ και όλα αυτά σε 28,5 λεπτά συμμετοχής. Ο Ντίλαρντ με τους 28 πόντους του «απείλησε» την κορυφαία επίδοση σκοραρίσματος στη σεζόν που παραμένει εκείνη της πρεμιέρας από τον επίσης παίκτης των Αχαιών Τόνι Μέιερ με 31 πόντους.

*Ο Ντίλαρντ πάντως ισοφάρισε την επίδοση περισσότερων εύστοχων βολών στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχοντας 10 όσες ο Ταπούτος στην 3η και ο Τρότερ στην 6η αγωνιστική. Αν δεν αστοχούσε μάλιστα στη μία προσπάθεια του –είχε 10/11- θα σημείωνε και ρεκόρ ευστοχίας αφού καλύτερη επίδοση παραμένουν οι 10/10 των δύο προαναφερθέντων παικτών.

*Στην 26η θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος «σκαρφάλωσε» ο Νίκος Αργυρόπουλος. Η χθεσινή ήταν η 318η για τον αρχηγό του Απόλλωνα Carna που προσπέρασε τους Γιώργο Μπαλογιάννη και Φράνκο Νάκιτς.

*Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Απόλλωνα Carna στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά από εκείνη στην Καβάλα. Οι Αχαιοί αγνοούν τη νίκη στην έδρα τους (0-4) αλλά έχουν δύο σε τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας ισοφαρίζοντας ήδη την περσινή επίδοση τους όταν έβγαλαν τη σεζόν με δύο «διπλά».

Ήρωας στο ντεμπούτο του ο Ντίλαρντ

«Έξω πάμε καλά»

Μία ιδιαίτερη περίπτωση είναι η φετινή Κηφισιά με βάση τα δείγματα γραφής των οχτώ πρώτων αγωνιστικών. Έχει κάνει το 3/3 εκτός έδρας αλλά μετράει μόνο μία νίκη σε πέντε ματς στο Ζηρίνειο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη έχει περισσότερες εντός έδρας ήττες από όσες είχε σε ολόκληρη την κανονική περίοδο της προπέρσινης σεζόν, όταν μπήκε και στα πλέι οφ (10-3).

*Σε τριψήφιο αριθμό πόντων έφτασε ο Ντάστιν Χογκ με τους 17 που σημείωσε χθες. Ο Αμερικανός φόργουορντ μάλιστα ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του αφού 17 είχε και στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με το Λαύριο.


TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ