STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η χαρά των φιλοξενούμενων

Ο Άρης ήταν ο μοναδικός γηπεδούχος που πανηγύρισε στην 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο ''διπλό'' της ιστορίας του στη Δράμα ενώ τα Τρίκαλα ''σκόρπισαν'' τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ άνοιξε σήμερα με πέντε αναμετρήσεις. Στις τέσσερις από αυτές, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την νίκη ενώ μόνο ο Άρης κράτησε αλώβητη την έδρα του.

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής

ΚΑΟΔ - ΠΑΟΚ 64-68

Ο ΠΑΟΚ... δεν σταματιέται! Εξακολουθεί να "μαζεύει" νίκες και σήμερα (25/10) κέρδισε εκτός έδρας τον ΚΑΟΔ με σκορ 64-68 για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη Δράμα , μολονότι αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Όντουμ.

Άρης - Απόλλων Πάτρας 69-64

Ο Άρης επικράτησε με 69-64 του Απόλλωνα Πατρών στη Nick Galis Hall και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στηρίχθηκε στην άμυνά της, κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο όπου δέχθηκε μόλις 9 πόντους.

Κόροιβος Αμαλιάδας - Ρέθυμνο 72-75

Το Ρέθυμνο με πρωταγωνιστή στην τελευταία περίοδο τον Κράβιτς απέδρασε με τη νίκη από την Αμαλιάδα επικρατώντας με 75-72 του Κοροίβου. Πρώτοι σκόρερ οι Σάφτενααρ και Φαγιέ με 15 πόντους για τους Κρητικούς, που πήραν και 2ο ροζ φύλλο αγώνα.

Πανιώνιος - Τρίκαλα 60-98

Τα Τρίκαλα ήταν καταιγιστικά κατά την επίσκεψη τους στη Νέα Σμύρνη και επικράτησαν με 98-60 του Πανιωνίου που χρειάζεται περισσότερες λύσεις, για να "σταθεί" στην κατηγορία.

Πανελευσινιακός - Κηφισιά 68-79

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν ξανά ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Νέα Κηφισιά. Ο 29χρονος σέντερ έκανε τη διαφορά στο 68-79 επί του Πανελευσινιακού για την ΑΕΝΚ που έφτασε τις δυο νίκες στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ολυμπιακός - Κολοσσός (26/10, 12:30)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (26/10, 17:00)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ