STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η τετράδα περνάει από το ΟΑΚΑ

Η τετράδα περνάει από το ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ (29/03, 13:00) ενώ ο Γιάννης Αθηναίου και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ υπενθύμισαν τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης με φόντο μια θέση στην τετράδα της τελικής κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στα limit up των τελευταίων αγωνιστικών κόντρα στον Άρη που θα διεκδικήσει το ροζ φύλλο στο ΟΑΚΑ (29/03, 13:00) ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

To blog του Γιάννη ΑΘηναίου

Κρίνεται η θέση μας στην τετράδα

"Φίλες και φίλοι,

Η ομάδα μας δίνει έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα αύριο (29/03) Κυριακή, καθώς κρίνεται η θέση μας στην τετράδα στην κανονική περίοδο. Γι' αυτό και θέλουμε όσο ποτέ τον κόσμο δίπλα μας.

Παίζουμε με τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται σε υψηλή θέση, άρα εκ των προτέρων ο αγώνας έχει χαρακτηριστικά ντέρμπι. Για μας αποτελεί κίνητρο ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης.

Ο Άρης είναι μια καλή και δουλεμένη ομάδα, που έχει αρχές στο παιχνίδι της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω στα δυνατά της σημεία και να είμαστε πανέτοιμοι την κατάλληλη ώρα. Δεν ξεχνάμε, ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, στη Θεσσαλονίκη, είχαμε χάσει. Κι αυτό το γεγονός αποτελεί για μας ένα έξτρα κίνητρο. Είναι απαιτητή ανάγκη, οι οπαδοί μας, που είναι πάντα ο «έκτος παίκτης» μας, να σπεύσουν στο ΟΑΚΑ και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον πρώτο αυτό μικρό στόχο μας.

Η βαθμολογική θέση του Άρη φανερώνει, ότι στον αγώνα δεν υπάρχει φαβορί. Ανεξάρτητα απ’ αυτό εμείς ως ΑΕΚ θα κάνουμε τα πάντα, όπως σε κάθε αγώνα, για να φτάσουμε στη νίκη. Καλό είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους και βήμα-βήμα να προχωράμε.

Σας ευχαριστώ

Γιάννης Αθηναίου"

Το blog του Αλέξανδρου Βεζένκοφ

Τη σεβόμαστε, δεν τη φοβόμαστε

"Καλησπέρα σε όλους

Το περασμένο Σάββατο είχε ανάμικτα συναισθήματα για μας. Από τη μία κερδίσαμε τον Πανιώνιο και κρατάμε τους δύο βαθμούς, αφού κάθε ροζ φύλλο αγώνα είναι «χρυσάφι» στο σημείο που βρίσκεται η σεζόν. Από την άλλη, χαλαρώσαμε στο τέλος και αφήσαμε τον αντίπαλο να μειώσει τη διαφορά. Αυτό ήταν ένα μάθημα για μας και μία υπενθύμιση ότι στο φετινό μαραθώνιο και σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν επιτρέπεται να ρίχνεις τις στροφές σου ούτε λεπτό.

Η εβδομάδα που κύλησε ήταν δύσκολη για μας, αφού είχαμε πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και δεν μπορέσαμε ποτέ να προπονηθούμε όλοι μαζί. Παρόλα αυτά, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πάμε με αυτοπεποίθηση στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έχουμε πίστη στις ικανότητές μας και αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας, μπορούμε να κερδίσουμε έναν πολύ κρίσιμο, για την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, αγώνα.

Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας. Έχει ενισχυθεί σημαντικά στη διάρκεια της σεζόν και διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με λύσεις σε κάθε θέση και βάθος. Εμείς από την πλευρά μας τους σεβόμαστε, όπως κάθε αντίπαλο, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Έχουμε καταστρώσει τα πλάνα μας για να περιορίσουμε το όπλο του αντιπάλου, που είναι το επιθετικό ταλέντο. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς. Όλοι οι αθλητές θέλουν να παίζουν σε μία ατμόσφαιρα σαν κι αυτή που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ

Κλείνοντας θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για την αεροπορική τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις. Αυτό που συνέβη δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους και η θλίψη για τις τόσες χαμένες ζωές είναι πολύ μεγάλη.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, χαιρετισμούς σε όλους

Αλέξανδρος"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ