STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ "έδειξε" ομοψυχία

Η σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ "έδειξε" ομοψυχία

Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/7) η γενική συνέλευση της λίγκας, στην οποία παρουσιάστηκε η ομοψυχία των ομάδων. Τέλος στην κόντρα θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός.

Την πρώτη τους Γενική Συνέλευση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησαν οι δεκατέσσερις ομάδες (14) που θα συμμετάσχουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Basket League. Το ευχάριστο της παρθενικής Γ.Σ. ήταν η ομοψυχία που παρουσιάστηκε από το σύνολο των ομάδων, όπως επίσης η τάση για εξομάλυνση στις σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Αυτό εκφράστηκε τουλάχιστον από την πλευρά των "πρασίνων", οι οποίοι τόνισαν πως πρόθεσή τους είναι να σταματήσουν τις εκατέρωθεν αντεγκλήσεις με στόχο να βελτιωθεί το κλίμα εντός της λίγκας και να μειωθούν οι "τριβές" με τους "ερυθρόλευκους".

Μέσα σε όλα, έγινε ψηφοφορία για δύο ζητήματα που αφορούσαν στο πειθαρχικό κομμάτι. Το πρώτο είχε να κάνει με τη συγχώνευση των ποινών. Αυτό που υπερψηφίστηκε έχει να κάνει με την τιμωρία του στο 70% της μεγαλύτερης ποινής και όχι με βάση τις συνολικές του ποινές. Παράλληλα, ο Αθλητικός Δικαστής έκανε πρόταση για τιμωρία των ομάδων σε παραβατικές πρώην προέδρων ή παραγόντων. Κάτι που υποστήριξε εγγράφως ο Ολυμπιακός, δίχως όμως να υπάρξει εξέλιξη αφού οι υπόλοιπες ομάδες δεν δέχθηκαν καν να τεθεί σε ψηφοφορία το συγκεκριμένο θέμα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ