STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός"

"Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι έγραψε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, για το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη 6/5, 17.00) και το πλάνο των "κίτρινων". Με απουσίες οι "ερυθρόλευκοι" στη Θεσσαλονίκη. Τι γράφει ο Ντάνστον για το πλεονέκτημα έδρας

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ γράφει στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΣΚΡΑΤΣ Basket League για τα όσα δεν έκανε ο Άρης στο ματς με τον Παναθηναϊκό και για όσα καλείται να κάνει, σε αυτό με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη (6/5) το απόγευμα (17.00).

" Καλησπέρα σε όλους

Ήταν μία εβδομάδα που κύλησε ομαλά και ήρεμα για την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφού η προσπάθειά και η απόδοσή μας σ’ αυτήν την αναμέτρηση δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Συγκεντρωθήκαμε από νωρίς στον προσεχή αγώνα, με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι επίσης εξαιρετικά δύσκολος για μας.

Ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει περάσει στο Φάιναλ Φορ και θα ξεκινήσει τα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με το απόλυτο πλεονέκτημα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παλέψουμε σκληρά και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας στο βαθμό που πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, περιμένουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Τον ευχαριστούμε που γέμισε το "Nick Galis Hall" στον αγώνα με τον ΠΑΟ. Εμείς τον πικράναμε στο συγκεκριμένο ματς και θα τα δώσουμε όλα για να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι από δω και πέρα και μας περιμένει μία δύσκολη κατάσταση, με πέντε, πιθανώς, ματς σε διάστημα 1.5 – 2 εβδομάδων. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Όμως σε καμία περίπτωση δε σκεφτόμαστε από τώρα τα πλέι οφ. Προέχουν δύο πολύ δύσκολοι αγώνες για το τέλος της κανονικής περιόδου.

Σας περιμένουμε στο "Nick Galis Hall"

Αλέξανδρος".

Χωρίς Μάντζαρη, Ντάρντεν. Λαφαγιέτ και Τσαϊρέλη

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Τρεμέλ Ντάρντεν έμειναν εκτός της αποστολής του Ολυμπιακού, για το ματς με τον Άρη. Ο πρώτος έχει οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και ο δεύτερος ενοχλήσεις στο γόνατο, έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 2/5). Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Όλιβερ Λαφαγιέτ και Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Το blog του Ντάνστον

"Καλησπέρα σε όλους,

Χαίρομαι που για ακόμη μια φορά έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε. Και μάλιστα έπειτα από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού. Πλέον είμαστε και μαθηματικά πρώτοι στην κανονική περίοδο, αλλά ειλικρινά δεν το σκεφτόμαστε καθόλου.

Και αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον, το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας δεν είναι κάποιο… έπαθλο, οπότε θα πανηγυρίσουμε μόνο εάν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο είναι μια επιβράβευση της συνολικότερης παρουσίας μας όλη τη σεζόν στο πρωτάθλημα αλλά ως εκεί. Ο δεύτερος λόγος είναι πως έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια μπροστά μας και πιστέψτε με αυτό που θέλουμε είναι να κλείσουμε την κανονική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Final Four είναι μπροστά μας και σε αυτά τα δύο παιχνίδια πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό που ήδη έχουμε και να διορθώσουμε τις αδυναμίες που έχουν εντοπίσει οι προπονητές μας στο παιχνίδι μας.

Δυστυχώς, όμως, για άλλη μια φορά έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Ο Μιχάλης είναι εδώ και καιρό εκτός, ο Όλιβερ είναι εκτός και τώρα ο Βαγγέλης με τον Τρεμέλ. Μετά τη χθεσινή προπόνηση είπα από μέσα μου “όχι τώρα, όχι τώρα άλλοι τραυματισμοί” και εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο πρόβλημα μας έως το τέλος της σεζόν. Τώρα πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Ελευσίνα. Και επειδή κάθε αναμέτρηση πρέπει να την κοιτάμε όταν έρχεται η στιγμή της, εγώ θα πω μόνο ένα πράγμα για το ματς του Σαββάτου, θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο ΣΕΦ και να μας ενισχύσει πριν ταξιδέψουμε για τη Μαδρίτη. Θα είναι η καλύτερη ψυχολογική τόνωση για εμάς.

Καλά να περνάτε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ