STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η μάχη για τα play off

Η μάχη για τα play off
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κηφισιά, ο ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός Ρόδου, ο Απόλλων Πατρών και το Ρέθυμνο θα παλέψουν για τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στα φετινά play off της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και τις θέσεις 5-8 της κανονικής διάρκειας.

Με την πρώτη τετράδα στο ελληνικό πρωτάθλημα να έχει ξεκαθαρίσει, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη, πέντε ομάδες θα δώσουν μάχη για να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στα φετινά playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η Κηφισιά, ο ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός Ρόδου, ο Απόλλων Πατρών και το Ρέθυμνο, θα παλέψουν για μπουν μέσα στην οκτάδα, ώστε να αγωνιστούν στα play off της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τις θέσεις 5-8 της κανονικής διάρκειας. Συγκεκριμένα η Κηφισιά, ο ΠΑΟΚ και ο Κολοσσός έχουν από 32 βαθμούς και ακολουθούν με 31 ο Απόλλων Πατρών και το Ρέθυμνο. Ο Κολοσσός με την Κηφισιά θα κοντραριστούν την 25η αγωνιστική, ενώ σε καμία άλλη αγωνιστική δεν θα συναντηθούν οι συγκεκριμένες ομάδες μεταξύ τους.

Πέρα από την πρόκριση στα play off, ένας δεύτερος στόχος των ομάδων είναι και να τερματίσουν στην 5η και στην 6η θέση της βαθμολογίας. Κι αυτό ώστε να αποφύγουν στην διασταύρωση τους στον Α΄ γύρο με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις. Η Κηφισιά δε έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς έχει να δώσει δύο ματς κόντρα στους δύο "αιώνιους".

Η βαθμολογία

5) Κηφισιά 32

6) ΠΑΟΚ 32

7) Κολοσσός Ρ. 32

8) Απόλλων Π. 31

9) Ρέθυμνο 31

Οι εναπομείνασες αγωνιστικές

Η 23η αγωνιστική

Κολοσσός Ρ. - Καβάλα

Απόλλων Π. - Άρης

ΠΑΟΚ - Λαύριο

Ρέθυμνο - ΑΕΚ

Ολυμπιακός - Κηφισιά

Η 24η αγωνιστική

ΑΕΚ - Κολοσσός Ρ.

Λαύριο - Απόλλων Π.

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ

Κόροιβος - Αρκαδικός

Κηφισιά - Ρέθυμνο

Η 25η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Κόροιβος

Ρέθυμνο - Άρης

Κολοσσός - Κηφισιά

Απόλλων Π. - Ολυμπιακός

Η 26η αγωνιστική

Κηφισιά - Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός - Ρέθυμνο

Τρίκαλα - Απόλλων Π.

Καβάλα - ΠΑΟΚ

Άρης - Κολοσσός Ρ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ