STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η Λάρισα αγκάλιασε το "Basket Αγάπης"

Η Λάρισα αγκάλιασε το "Basket Αγάπης"

Το "Basket Αγάπης" βρέθηκε στη Λάρισα για την αναμέτρηση του τοπικού Γυμναστικού με τον ΠΑΟΚ και οι φίλαθλοι αγκάλιασαν το κοινωνικό πρόγραμμα της Stoiximan και του ΕΣΑΚΕ δείχνοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη τους σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Η Stoiximan και ο ΕΣΑΚΕ στο πλαίσιο της συνεργασίας τους έχουν δημιουργήσει αι το πρόγραμμα "Basket Αγάπης", το οποίο βρέθηκε στη Λάρισα για την αναμέτρηση του Γυμναστικού με τον ΠΑΟΚ.

Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε και συγκέντρωσαν τρόφιμα που θα διατεθούν στα συσσίτια απόρων "Ο Επιούσιος" της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, ενώ με το εύστοχ σουτ από το κέντρο του Απόλλωνα Τσόχλα και τις 2/3 βολές του Αντώνη Τζιόλα του τοπικού Αστέρα, συγκεντρώθηκε το ποσό των 4.000€ για το "Κρίκκειο" ορφανοτροφείο θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας της Stoiximan «Basket Αγάπης» », το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της χορηγίας της Stoiximan.gr Basket League σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ, ταξίδεψε στη Λάρισα και αγκαλιάστηκε θερμά από τους φιλαθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα Γυμναστικός Λάρισας Φάρος – ΠΑΟΚ το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Η θερμή υποδοχή της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας Φάρος συνδυάστηκε με την ανταπόκριση των φιλάθλων της στο κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν στα συσσίτια απόρων «Ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

Η Λάρισα αγκάλιασε το "Basket Αγάπης"

Ο ενθουσιασμός για το Basket Αγάπης κορυφώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα, εκεί όπου ο νεαρός μπασκετμπολίστας του Αστέρα Λάρισας, Αντώνης Τζιόλας ήταν εύστοχος στις δύο από τις τρείς βολές και με την εύστοχη προσπάθεια του Απόλλωνα Τσόχλα από το κέντρο του γηπέδου κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 4.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί στο "Κρίκκειο" ορφανοτροφείο θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Η Λάρισα αγκάλιασε το "Basket Αγάπης"

Ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan και ο ΕΣΑΚΕ ευχαριστεί τους φιλάθλους του Γυμναστικού που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και δεσμευόμαστε να αποδείξουμε ότι αθλητισμός και κοινωνική προσφορά πάνε μαζί.

Ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan κ. Πάνος Κωνστανόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έκβαση της δράσης ‘Μπάσκετ αγάπης’ στην πόλη της Λάρισας. Ο αθλητισμός και η κοινωνική προσφορά είναι δύο έννοιες αλληλένδετες και πρέπει πάντοτε να συμβαδίζουν. Για το λόγο αυτό, συνεχίζουμε ακόμη πιο έντονα το ταξίδι προσφοράς και αγάπης μαζί με τον ΕΣΑΚΕ, αφού για εμάς, το ‘Basket Αγάπης’ αποτελεί ένα πρόγραμμα που ακουμπά όλη την Ελλάδα, ευαισθητοποιεί και κινητοποιεί τις τοπικές κοινωνίες και προσφέρει σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για στον αγώνα ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός Superfoods στις 4 Φεβρουαρίου».".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ