STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η κριτική των παικτών στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Το Sport24.gr περνάει από το μικροσκόπιο τους παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ μετά την δύσκολη επικράτηση των "πράσινων" στο ΟΑΚΑ, για την 25η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής .

Παναθηναϊκός

Μαρκίζ Χέινς: Δεν αγωνίστηκε.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Στα εννέα λεπτά που έπαιξε έδειξε πως μπορεί να έχει χρόνο τουλάχιστον στην Basket League καθώς ήταν καλός και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση και σε 11:16'' είχε τέσσερις πόντους χωρίς να πάρει πολλές προσπάθειες.

Αντώνης Φώτσης: Έμεινε στο παρκέ 25:28 βοηθώντας τους "πράσινους" με την εμπειρία αλλά δεν χρειάστηκε να δώσει κάτι παραπάνω.

Μίροσλαβ Ραντούλιτσα: Καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, ωστόσο στη συνέχεια έχασε τη συγκέντρωση του φορτώθηκε με φάουλ και τελείωσε το ματς με 5 λάθη. Παράλληλα σημείωσε 14 πόντους ενώ είχε και 5 ριμπάουντ.

Τζέιμς Φελντέιν: Σε... ρηχά νερά κινήθηκε ο Δομινικανός γκαρντ απέναντι στην ΑΕΚ. Ήταν άστοχος (1/6 σουτ) και προσπάθησε να βοηθήσει αμυντικά.

Δημήτρης Διαμαντίδης: Με πέντε δικούς του πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο έδωσε ώθηση στους "πράσινους" καθώς τα έβρισκαν δύσκολα απέναντι στην Ένωση που έκανε την αντεπίθεσή της. Γι' ακόμα ένα ματς χρειάστηκε να βρεθεί στο παρκέ για... ξυπνήσουν οι “πράσινοι”.

Τζέιμς Γκιστ: Στα πρώτα 2'37" είχε δύο φάουλ και βγήκε εκτός ρυθμού. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να δώσει ενέργεια στην ομάδα του, χωρίς να πάει σε υψηλές πτήσεις όπως τον έχουμε συνηθίσει.

Νικ Καλάθης: Ξεκίνησε εξαιρετικά αλλά όσο περνούσε ώρα έκανε λάθη και δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στους "πράσινους" όταν η αναμέτρηση έγινε ντέρμπι.

Η κριτική των παικτών στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Γιώργος Παπαγιάννης: Στα 6'09" που αγωνίστηκε τα... έβαλε με τους έμπειρους ψηλούς της Ένωσης και η απόδοσή του είχε θετικό πρόσημο.

Έλιοτ Ουίλιαμς: Απλά εντυπωσιακός. Όταν ο Αμερικανός γκαρντ έχει κέφια ο Παναθηναϊκός θα είναι ήρεμος. Σε 33'19" είχε 24 πόντους και όταν το αποφάσισε έβαλε τέλος στην υπόθεση νίκη με καθοριστικούς πόντους που δεν βρήκαν απάντηση από την ΑΕΚ.

Βινς Χάντερ: Ξεκίνησε στην πρώτη πεντάδα και είχε θετική παρουσία τόσο δίπλα στον Ραντούλιτσα όσο και τον Γκιστ. Χωρίς να κάνει περιττές ενέργειες βοήθησε σε άμυνα και επίθεση ανταποκρινόμενος στον ρόλο που του έχει ανατεθεί επιβεβαιώνοντας πως είναι μαχητής.

ΑΕΚ

Νώντας Παπαντωνίου: Δεν αγωνίστηκε.

Ντούσαν Σάκοτα: Είχε θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έπαιξε 7'01", έχοντας 4 πόντους (2/2 δίπ.) και 3 ριμπάουντ.

Μαλίκ Χέρστον: Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε στο παρκέ για 23'15" έχοντας 7 πόντους, βοήθησε αμυντικά (4κλ., 3ριμπ.) ενώ ήταν αυτός που έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ΑΕΚ (61-62, 33'06"). Παρ' όλα αυτά, παραπάτησε και αποχώρησε τραυματίας για τον πάγκο λίγο πριν από το φινάλε καθώς του γύρισε το δεξί πόδι.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Ο Βόσνιος φόργουορντ αποτελεί σταθερή αξία στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Αλάνθαστος στα σουτ δυο πόντων (3/3), ωστόσο είχε 0/5 σουτ πίσω από τα 6μ.75. Μάλιστα αστόχησε σε προσπάθεια για τρεις στο τελευταίο λεπτό με τον δείκτη του σκορ στο 74-71. Στη συνέχεια ο Ουίλιαμς σκόραρε για τρεις, έστειλε τη διαφορά στο +6 (77-71, 39'25") και κλείδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Τορίν Γκριν: Σε κακή βραδιά ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ. Πήρε προσπάθειες στην επίθεση όμως τελείωσε το ματς με 1/7 σουτ εντός παιδιάς (0/2 δίποντα, 1/5 τρίποντα).

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Ο 31χρονος φόργουορντ ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας τους 11 από τους 16 πόντους του στο πρώτο 20λεπτο. Παρ' όλα αυτά, δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά στο δεύτερο μέρος. Περιορίστηκε στα 1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα σε αυτό το διάστημα, ενώ τελείωσε το ματς με 8 ριμπάουντ.

Μαρκ Κάρτερ: Ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπόρεσε να βοηθήσει την "Ένωση", έχοντας 0/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 1/2 βολές. Παράλληλα, υπέπεσε σε 3 λάθη.

Η κριτική των παικτών στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Τζέι Κόβαν-Μπράουν: Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν δραστήριος επιθετικά στα τέλη της τρίτης περιόδου και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Άστοχος στο πρώτο ημίχρονο (0/4 εντός παιδιάς), πήρε πρωτοβουλίες στη συνέχεια (5π., με 2/2 δίπ., 1/2 βολ.).

Ζήσης Σαρικόπουλος: Αγωνίστηκε 7'13", είχε 4 πόντους με 2/2 δίποντα ενώ κατέβασε 5 ριμπάουντ.

Δημήτρης Κατσίβελης: Είχε 5 πόντους με 2/2 βολές, 0/1 δίπ., 1/2 τρίπ. σε 15'09" ενώ σκόραρε κρίσιμους πόντους στα τελευταία λεπτά του ματς, όταν η ΑΕΚ προσπαθούσε να κρατήσει το προβάδισμα.

Γιάννης Καλαμπόκης: Ο έμπειρος γκαρντ έδωσε σημαντικές λύσεις στην επίθεση της ΑΕΚ. Είχε 9 πόντους (σ.σ. δεύτερος σκόρερ, πίσω από τον Μαυροκεφαλίδη) με 4/4 βολές, 1/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα.

Δημήτρης Μαυροειδής: Ο σέντερ της ΑΕΚ φορτώθηκε νωρίς-νωρίς με 2 φάουλ στον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Αγωνίστηκε μόλις 3'02" όμως στο β' ημίχρονο είχε καθοριστική συμβολή στο comeback της "Ένωσης". Βοήθησε επιθετικά με 6 πόντους (3/3 δίπ.), υποχρέωσε τον Ραντούλιτσα σε 4ο φάουλ ενώ είχε ακόμα 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 14'29".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ