STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η Κηφισιά νίκησε το Λαύριο, μετά από 87 ημέρες

Η Κηφισιά νίκησε το Λαύριο, μετά από 87 ημέρες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αγώνας της Κηφισιάς με το Λαύριο, για την 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ολοκληρώθηκε μετά από 87 ημέρες, με τη διεξαγωγή των τελευταίων 27.5'' της αναμέτρησης. Νικήτρια ήταν η ομάδα των Βορείων Προαστίων, με 83-80. Ένσταση από τους φιλοξενούμενους!

Με καθυστέρηση 87 ημερών , ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Κηφισιάς με το Λαύριο για την 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο επίλογος "γράφτηκε" στο Ζηρίνειο το απόγευμα της Δευτέρας (18/1) για τα τελευταία 27.5'' της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να επικρατούν (83-80), πανηγυρίζοντας τη νίκη και την κατάκτηση δύο ακόμη βαθμών.

Τι κι αν το Λαύριο είχε πάρει, αρχικά, το ροζ φύλλο αγώνα (το πρώτο της ιστορίας του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ); Η δικαστική διαμάχη των δύο ομάδων δικαίωσε τους "κόκκινους", με αποτέλεσμα την επανάληψη των τελευταίων 27.5'' με το σκορ στο +3 (81-78) υπέρ τους.

Η Κηφισιά νίκησε το Λαύριο, μετά από 87 ημέρες

Από αυτή τη βάση ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους σήμερα (18/1) οι παίκτες των δύο ομάδων

Το Λαύριο πάντως, πριν την επανέναρξη της αναμέτρησης κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την αιτιολογία πως " στο φύλλο αγώνα αναφέρονται παίκτες που δεν είναι παρόντες στο γήπεδο".

Η Κηφισιά νίκησε το Λαύριο, μετά από 87 ημέρες

Με την μπάλα στην κατοχή του Λαυρίου, ο Μπράντον Γιανγκ κέρδισε το φάουλ με 18.8'' να μένουν, ευστοχώντας στις δύο βολές που εκτέλεσε (81-80). Αμέσως μετά την επαναφορά της μπάλας, έγινε φάουλ στον Λεωνίδα Κασελάκη (στα 17.9''), ο οποίος είχε 1/2 βολές, δίνοντας προβάδισμα δύο πόντων στην ομάδα του (82-80).

Ο Χρήστος Σερέλης κάλεσε τάιμ άουτ, με τους "κυανοκίτρινους" να εκδηλώνουν επίθεση για τρεις, με τον Νίκο Μπάρλο. Υπό ασφυκτική πίεση, ο έμπειρος φόργουορντ αστόχησε (στα 4''), με τον Νίκο Γκίκα να μαζεύει το αμυντικό ριμπάουντ και να κερδίζει το φάουλ (στο 1.8'').

Ο 25χρονος γκαρντ έχασε την πρώτη, έβαλε τη δεύτερη (83-80) και ήταν ο παίκτης που εν τέλει "έγραψε" το τελικό σκορ, αφού το σουτ της απελπισίας του Μπράντον Γιανγκ (πίσω από το κέντρο), δεν βρήκε τον στόχο. Έτσι, η Κηφισιά πήρε τη νίκη, αλλά η τύχη του αγώνα ενδεχομένως να μην έχει κριθεί ακόμη ελέω της ένστασης που κατέθεσαν οι φιλοξενούμενοι.

Τα δεκάλεπτα: 25-21, 43-49, 66-65, 83-80.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Γκίκας 8, Μαυροειδής 24, Κασελάκης 10, Στίγκερς 8, Χογκ 17, Στίγκερς 3, Χατζηνικόλας 7, Διαμαντάκος, Χρυσικόπουλος 4, Σπυριδωνίδης, Φρέιζιερ.

ΛΑΥΡΙΟ (Σερελής): Γιανγκ 17, Σακελαρίου 2, Περράκης 9, Γιαννακόπουλος 1, Μπάρλος 19, Μπάκας, Τσίρος, Νικολακόπουλος 6, Νίξον 20, Κακλαμανάκης, Μπέμπης, Έβανς.

Παπαθεοδώρου: "Δεν υπάρχουν πολλά για να πεις"

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε ότι " δεν υπάρχουν πολλά πράγματα για να πεις. Υπήρχαν δύο τρία σενάρια ειδικών καταστάσεων που μπορούσαν να γίνουν. Βγάλαμε δύο καλές άμυνες και πήραμε τη νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση, σε καλό δρόμο. Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε μια πάρα πολύ σημαντική απώλεια (βλ. Ρομπ Λόουερι)".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ