STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η ήττα της ΑΕΚ και το "θρίλερ" στη Νέα Σμύρνη

Η ήττα της ΑΕΚ και το "θρίλερ" στη Νέα Σμύρνη

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στο Ρέθυμνο για πρώτη φορά έπειτα από έξι σερί νίκες στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, η Ελευσίνα υποχρέωσε σε νέα ήττα τον Πανιώνιο ενώ ο ΚΑΟΔ εξακολουθεί να κινείται προς τα playoffs. Δείτε τι άλλο έγινε σήμερα (25/04).

Η συνάντηση των ομάδων που έχουν αποχωρήσει από τη ΣΚΡΑΤΣ Basket League απέκτησε άγρια ομορφιά στο φινάλε, οπότε ο Βεργίνης έδωσε για πρώτη φορά στον Πανιώνιο το προβάδισμα, πριν ο Ιωάννου διαμορφώσει το 94-95 , για αποτέλεσμα.

Από κει και πέρα, ο Ουίλμπεκιν πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της ΑΕΚ όμως αστόχησε σε αριστερό λέι-απ κι έτσι το Ρέθυμνο επικράτησε με 80-79 , βάζοντας φρένο στο νικηφόρο σερί (6-0) της "Ένωσης".

Ο ΚΑΟΔ εξακολουθεί να κινείται προς τα πλέι οφ της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, μετά και το 67-51 επί της Κηφισιάς. Το επί μέρους 22-11 της β' περιόδου έπαιξε έναν ρόλο, ενώ ο Παπαμακάριος... τελείωσε τη διαδικασία, με 11 πόντους στην τρίτη πράξη.

Ο Κόροιβος επικράτησε του Απόλλωνα Πατρών ( 74-68 ) στην παράταση, με τον Σάσα Βασίλιεβιτς και τον Γκιγιέρμο Ρούμπιο να αποτελούν τους κορυφαίους της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου.

Ο Άρης τελικά χρειάστηκε το βάρος της φανέλας του και την εμπειρία των παικτών του στο τέλος του παιχνιδιού για να πάρει τη νίκη στα Τρίκαλα με 74-81 για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η 24η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Κολοσσός (27/04, 17.00) και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (02/05, 19.00).

Διαβάστε επίσης τι έγινε σήμερα στην Α2 , εκεί όπου ο Εθνικός Πειραιά κέρδισε μέσα στο Ψυχικό (78-73) και έφερε τον Αρκαδικό μια ανάσα από την άνοδο στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ