STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η έδρα είναι η δύναμη των Τρικάλων

Η έδρα είναι η δύναμη των Τρικάλων
EUROKINISSI

Τα Τρίκαλα έχουν κάνει το 2/2 εντός έδρας στη Stoiximan.gr Basket League και για ακόμα μία χρονιά δείχνουν πως θα βασιστούν στον συγκεκριμένο παράγοντα για να πετύχουν τους στόχους τους.

Το παιχνίδι με το Λαύριο για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ήταν καθοριστικό για την ομάδα των Τρικάλων. Οι παίκτες του Κώστα Μέξα ανταποκρίθηκαν ιδανικά κι έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα με 91-79. Το επόμενο παιχνίδι στο γήπεδο τους ήταν απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τα Τρίκαλα ήταν το αουτσάιντερ, ο "δικέφαλος" ερχόταν από δύο σερί επιτυχίες, ωστόσο στο παρκέ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό κι εν τέλει έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα με 87-78 . Κάπως έτσι, έκαναν το 2/2 στο γήπεδο τους, έχοντας πολύ καλό ρυθμό στην επίθεση και δείχνοντας παράλληλα πως εκεί θα βασιστούν και φέτος, προκειμένου να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα των Τρικάλων επέστρεψε στη Stoiximan.gr Basket League τη σεζόν 2013-14. Ο στόχος είναι ο ίδιος κάθε χρόνο. Η παραμονή. Κάθε χρόνο, τα Τρίκαλα παίρνουν σημαντικές εκτός έδρας νίκες, ωστόσο η σταθερά είναι ο κόσμος τους και το γήπεδο τους. Αυτό είναι που τους οδηγεί στην καθιέρωση. Δείτε τι κάνει κάθε χρόνο εντός έδρας η ομάδα από τη Θεσσαλία και θα καταλάβετε:

ΣΕΖΟΝ 2013-14

Εντός έδρας ρεκόρ 8-5

ΣΕΖΟΝ 2014-15

Εντός έδρας ρεκόρ 5-8

ΣΕΖΟΝ 2015-16

Εντός έδρας ρεκόρ 7-6

ΣΕΖΟΝ 2015-16

Εντός έδρας ρεκόρ 8-5

Το πιο σημαντικό είναι πως τα Τρίκαλα εντός έδρας πανηγυρίζουν νίκες απέναντι σε αντιπάλους που θεωρητικά είναι σε ανώτερο επίπεδο. Δεν παίρνουν δηλαδή μόνο τα παιχνίδια με ομάδες που έχουν κοινούς στόχους. Παράλληλα, ρίχνουν στο καναβάτσο δυνατές ομάδες, με παίκτες που έχουν ποιότητα και εμπειρία, όπως έγινε πριν από μερικές ώρες με τον ΠΑΟΚ.

Τον "δικέφαλο", τα Τρίκαλα τον είχαν νικήσει εντός έδρας και τη σεζόν 2013-14 (87-76), όπως και την περσινή αγωνιστική περίοδο (84-73). Πέρυσι είχαν νικήσει και τον Άρη (78-62), όπως και τη χρονιά 2013-14 (82-76), ενώ τη σεζόν 2014-15 είχαν επικρατήσει στο γήπεδο τους της ΑΕΚ με 87-83.

Η έδρα των Τρικάλων είναι η δύναμη της ομάδας. Η σταθερά. Παίκτες αλλάζουν, όπως και προπονητές, ωστόσο το συγκεκριμένο γήπεδο δεν χάνει τη δυναμική του!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ