STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιατζόγλου: "Χρόνο θέλουμε, χρόνο δεν... έχουμε"

Γιατζόγλου: "Χρόνο θέλουμε, χρόνο δεν... έχουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Καβάλα επικράτησε στην do-or-die αναμέτρηση με τα Τρίκαλα όμως ο Στιβ Γιατζόγλου εξήγησε ότι οι προσεχείς αναμετρήσεις με τον Κόροιβο και τον Απόλλωνα θα κρίνουν το μέλλον της "Ένωσης" στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου έκανε επιμέρους σκορ 32-17 στην τελευταία πράξη της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα κι εν τέλει επικράτησε με 90-72, για την 15η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η συνέντευξη Τύπου μετά το Καβάλα - Τρίκαλα

Κώστας Φλεβαράκης(προπονητής Τρικάλων Bc Aries): «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά της Καβάλας, ήθελαν πιο πολύ το παιχνίδι από εμάς και το κέρδισαν δίκαια. Αλλά θεωρώ πως αξίζουν συγχαρητήρια και στη δική μας ομάδας, που τα έχει ζήσει και τα έχει δει όλα. Δε θέλω να πω πολλά, θέλει υπομονή και να ξεπερνάμε καταστάσεις που ώρες-ώρες φτάνουν στα όρια του ανυπόφορου. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και κάνουν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω πως θα τελειώσουμε τη χρονιά με τον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας. Καλή συνέχεια στην Καβάλα και μπράβο για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο».

Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης(μπασκετμπολίστας Τρικάλων Bc Aries): «Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα αφού αναγκαστήκαμε να βρεθούμε χωρίς το βασικό μας πεντάρι. Αναγκαστήκαμε να προσαρμόσουμε τους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, όπως να παίξει ο Μπράουν πιο πολύ στο «5», να παίξει ο Κόγκερ πιο πολύ στο «4». Είχαμε μία κακή μέρα, ένα κακό αποτέλεσμα κάναμε πολλά λάθη, από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα μας, προσπαθούμε κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο».

Στηβ Γιατζόγλου(προπονητής Καβάλας): «Ήταν μία σημαντική νίκη, μπήκαμε δυνατά στο γήπεδο και είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Και μπορώ να πώ ότι επικρατήσαμε εύκολα, παρ’ ότι είχαμε κάποια κενά. Το ζήτημα είναι πως με την έλευση των νέων παικτών, θέλουμε χρόνο για προσαρμογή, χρόνο όμως δεν έχουμε. Όσο περνάει ο χρόνος η ομάδα θα ανεβαίνει και το μεγάλο ερώτημα είναι πως θα εμφανιστούμε στα επόμενα παιχνίδια με τον Κόροιβο και τον Απόλλωνα Πατρών. Αυτά τα δύο παιχνίδια θα είναι κλειδιά. Η νίκη σήμερα δε σημαίνει πολλά».

Λιόν Ουίλιαμς(μπασκετμπολίστας Καβάλας): «Βγήκαμε σήμερα στο γήπεδο με πολλή ενέργεια, η νίκη ήταν πολύ μεγάλη. Όλη αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Αλλά ήμασταν αποφασισμένοι για αυτό πετύχαμε σήμερα. Φυσικά και μπορούμε να έχουμε την ίδια ενέργεια στα επόμενα παιχνίδια. Σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματα μου και νομίζω ότι θα δείτε στα επόμενα μάτς ακόμη έναν καλύτερο παίκτη. Μπορώ να παίξω καλύτερα και εγώ και η ομάδα μας. ‘Οσο συνηθίζω το ελληνικό πρωτάθλημα και τον τρόπο του παιχνιδιού. Για τον κόσμο έχω να πω ότι ήταν φανταστικός. Μου άρεσε πάρα πολύ».

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ