STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιατζόγλου: "Ο Λέιζερ πήγε στα αποδυτήρια για την ασφάλειά του"

Γιατζόγλου: "Ο Λέιζερ πήγε στα αποδυτήρια για την ασφάλειά του"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στιβ Γιατζόγλου απάντησε στο τι συνέβη με τον Τάιλερ Λέιζερ λίγο πριν το τέλος του αγώνα, με τον Γιάννη Καστρίτη να σχολιάζει τις πιθανότητες παραμονής του Αρκαδικού, μετά τη νίκη επί της Καβάλας.

Ο Αρκαδικός έγινε η ομάδα που έστειλε την Καβάλα στην Α2 , μετά τη σημερινή (2/4) νίκη στο ντέρμπι παραμονής που έγινε στην Τρίπολη. Παρά τα όσα διακυβεύονταν πάντως, στον πάγκο των "Αργοναυτών" παρατηρήθηκε ένταση λίγο πριν το τέλος του αγώνα, με τον Στιβ Γιατζόγλου να απαντά στο τι συνέβη με τον Τάιλερ Λέιζερ.

" Αυτά συμβαίνουν στις ομάδες. Θέλω το αίμα των παικτών μου να βράζει. Του είπα 5 φορές να κάνει και έκανε άλλα πράγματα. Τον έκανα αλλαγή κι έμεινε στον πάγκο. Μάλλον πήγε στα αποδυτήρια για την ασφάλειά του", είπε σχετικά για να προσθέσει πως " προσπαθήσαμε να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ και να διεκδικήσουμε τη νίκη, εξάλλου η κόλαση από τον παράδεισο είναι ένα παραβάν. Αν το τρίποντο του Γιαννακίδη είχε μπει θα ήταν αλλιώς η κατάσταση. Εμείς δώσαμε μάχες, δεν έχω παράπονο. Στεναχωρήθηκα επίσης σήμερα γιατί νόμιζα πως ο Αρκαδικός σώθηκε με τη νίκη. Τους εύχομαι καλή τύχη".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είπε: " Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για τη νίκη σε αυτό το ματς. Καλή συνέχεια και το λέω μέσα από την καρδιά μου μακάρι να σωθεί. Για εμάς ήρθε υποβιβασμός, παλέψαμε σήμερα, δεν τα παρατήσαμε αλλά τελειώνουμε με ψηλά το κεφάλι. Είμαι 3η χρονιά στην Καβάλα και περάσαμε δύο ευχάριστα χρόνια. Φέτος, από κάποια λάθη δεν βρήκαμε χημεία, προσπαθήσαμε να σώσουμε την παρτίδα στο τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε".

Καστρίτης: "Είχαμε μεγάλη προσμονή για τη νίκη"

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Καστρίτης απέφυγε τις υπερβολές και τους πανηγυρισμούς, σχολιάζοντας πως " τα δεδομένα είναι δυο . Δίπλα μας έχουμε έναν άνθρωπο που ξέρουμε όλοι τι σημαίνει για το μπάσκετ. Η ομάδα του, ωστόσο, αποχαιρέτησε την κατηγορία. Θέλω να πω πως με βάση την εικόνα της Καβάλας η συγκομιδή των πέντε νικών δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάσταση στην οποία ήταν. Εμείς, σήμερα κερδίσαμε. Είχαμε τεράστια προσμονή και επιθυμία να πανηγυρίσουμε την παραμονή από σήμερα αλλά δεν πειράζει. Συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά. Είμαστε όλοι πάρα πολύ περήφανοι για την εικόνα τους. Έχει μείνει ένας τελικός και θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ", με τον Άκη Καλλινικίδη να προσθέτει:

" Η Καβάλα ήταν διαφορετική ομάδα από α' γύρο. Έχει ικανούς επιθετικούς παίκτες που δεν πρέπει να βρουν ρυθμό. Εμείς, παρά το πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ δεν τους αφήσαμε να βρουν καθόλου ρυθμό. Δεν μπορούμε όμως ακόμα να χαμογελάσουμε, κρατάμε ψηλά το κεφάλι και είμαστε περήφανοι. Ήμασταν το δεύτερο φαβορί για τον υποβιβασμό ωστόσο έχουμε ακόμα ελπίδες να διεκδικήσουμε την παραμονή. Έμεινε μια βδομάδα και το άλλο Σάββατο θα ξέρουμε τα πάντα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ