STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιατζόγλου: "Μου ανήκει το μισό οικόπεδο του Απόλλωνα"

Γιατζόγλου: "Μου ανήκει το μισό οικόπεδο του Απόλλωνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στιβ Γιατζόγλου αναφέρθηκε στην... ιδιοκτησία της Περιβόλας, που του ανήκει κατά το ήμισυ, με τον Κώστα Μέξα να στέκεται περισσότερο στα του αγώνα με την Καβάλα τονίζοντας πως αυτό που μετράει είναι η νίκη.

Η Καβάλα δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, δεχόμενη εφτά σερί πόντους στα τελευταία 1'19'' της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών. Η νίκη κατέληξε, μοιραία, στην πλευρά του Απόλλωνα Πατρών , ο οποίος διατήρησε τους νεοφώτιστους κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για την ήττα της ομάδας του πάντως, ο Στιβ Γιατζόγλου ξεκίνησε με μια μικρή παρένθεση, που αφορούσε την ιστορία του κλειστού της Περιβόλας και τη δική του επίδραση στο οικοδόμημα. " Το μισό οικόπεδο του Απόλλωνα που είναι χτισμένο αυτό το γήπεδο ανήκει σε εμένα", είπε αρχικά ο προπονητής της Καβάλας, ο οποίος εξήγησε ότι " επέμενα να πάρω τον Βαγγέλη Αγγέλου εκείνη την εποχή και η μεταγραφή του μου στοίχισε 38.000.000, πουληθηκε και ο Μέλις στον ΠΑΟΚ και με αυτά τα λεφτά ο Απόλλωνας έφτιαξε αυτό το αριστούργημα. Τότε οι παίκτες πωλούνταν ανάλογα με την καψούρα του αγοραστή. Η καψούρα για τον Αγγέλου ήταν μεγάλη και έτσι η τιμή αυξήθηκε. Τότε δεν υπήρχαν κοινοτικοί παίκτες και ο Απόλλωνας άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και τα αποτελέσματα πλέον τα βλέπετε. Όπως άλλωστε έχω ξαναπει ένα γήπεδό είναι μάνα και γεννάει παίκτες".

Για να προσθέσει: " Συγχαρητήρια στους ανθρώπους εκείνης της εποχής που είχαν το μυαλό να επενδύσουν τα λεφτά και γίνει αυτό το γήπεδο. Από τη στιγμή που ο Απόλλωνας έχει πλέον το δικό του σπίτι, πιστεύω ότι στο μέλλον μπορεί να βρει περισσότερους χρηματοδότες και να φτιάξει καλύτερη ομάδα από τη σημερινή με μεγαλύτερο μπάτζετ και να έχει λαμπρό μέλλον".

Εν συνεχεία, στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι λέγοντας ότι " πιστεύω ότι μπορούσαμε να το είχαμε κλέψει τη στιγμή που προηγηθήκαμε με τρεις πόντους. Στη συνέχεια όμως χάσαμε κάποια σουτ που όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα μας στοίχισαν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνα μας και γυρίσαμε το παιχνίδι. Τα τελευταία δύο λεπτά όμως δεν βάλαμε τη μπάλα στο καλάθι κάτι που έκανε η Πάτρα και κέρδισε".

Από την πλευρά του, ο Τράβις ΜακΚι πρόσθεσε: " Ήταν συναρπαστικό ματς με σκαμπανεβάσματα στο σκορ το οποίο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα μεγάλα σουτ που έβαλε ο Απόλλωνας. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Με τους προπονητές μου συνεχίζουμε την καλή δουλειά και ελπίζω να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία".

Γιατζόγλου: "Μου ανήκει το μισό οικόπεδο του Απόλλωνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέξας: "Αντιδράσαμε σωστά"

Ο Κώστας Μέξας παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης, όχι όμως κι από την εμφάνιση της ομάδας του. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών υποστήριξε ότι " ήταν για εμάς ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία, γιατί με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί στη σειρά των πέντε αγώνων που ήταν πολύ σημαντικοί, κατάφεραν να κερδίσουν τους τέσσερις και ήταν και ανταγωνιστικοί μέσα στη Ρόδο παρά τα προβλήματα που είχαμε. Ακόμα και σήμερα, όταν η Καβάλα πέρασε μπροστά στο σκορ, οι παίκτες μου αντέδρασαν σωστά δείχνοντας χαρακτήρα παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο η εμφάνιση μας ήταν η χειρότερη που έχουμε κάνει", για να εξηγήσει:

" Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ρυθμό, ελέγξαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να είχαμε και μεγαλύτερη διαφορά. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση μας ήταν πραγματικά πολύ κακή. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε καλά και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε γιατί η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη για εμάς οπότε θα πρέπει το επίπεδο της απόδοσης μας να ανέβει οπωσδήποτε. Βέβαια αυτό που μετράει είναι η νίκη, γιατί αν μετά τον Αρκαδικό λέγαμε ότι θα είχαμε σήμερα οκτώ νίκες τότε θα μας περνούσαν όλοι για τρελούς. Αυτό λοιπόν μετριάζει λίγο την πίκρα μου για την κακή εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο".

Τέλος, ο Τόνι Γουντς είπε: " Η άμυνα πιστεύω ότι ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη σήμερα. Η πίεση από τον προπονητή μας όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε επάνω στην άμυνα μας απέδωσε καρπους μιας και στα κρίσιμα τελευταία λεπτά μας έδωσε τη νίκη χωρίς μάλιστα να παίξουμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Με αυτή την επικράτηση κάναμε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή μας. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκτρωμένοι στη δουλειά μας, να κερδίζουμε τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ