STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιατζόγλου: "Είμαστε ακόμα ζωντανοί"

Γιατζόγλου: "Είμαστε ακόμα ζωντανοί"

Ο Στιβ Γιατζόγλου μίλησε για την σπουδαία νίκη της Καβάλας στην do-or-die αναμέτρηση με τον Αρκαδικό ενώ προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ της "Ένωσης" αφού "αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι δε μπορεί να σωθεί"!

Ο Στιβ Γιατζόγλου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Αρκαδικού και επεσήμανε πως άπαντες στην Καβάλα είναι ακόμα… ζωντανοί, ενώ προανήγγειλε πολλές αλλαγές στο ρόστερ!

"Το σημερινό παιχνίδι ήταν ζωής ή θανάτου για εμάς και νομίζω ότι οι λέξεις που ταιριάζουν στον επίλογο του αγώνα, είναι πως είμαστε ακόμη ζωντανοί! Σίγουρα το ότι είναι απλά μία νίκη, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο, δε μπορούμε να την κάνουμε και…γάμο. Κοιτάμε το αύριο και το μεθαύριο, η χαρά μας είναι προσωρινή και ο προβληματισμός είναι συνεχόμενος όσον αφορά το μέλλον της Καβάλας και πόσες πιθανότητες έχει να σωθεί με το υπάρχων υλικό. Μία ομάδα που προσπαθεί να σωθεί σίγουρα είναι δύσκολο να πάρει εκτός έδρας νίκες. Αυτές οι τρεις εντός έδρας «μαχαιριές» που έχουμε την πλάτη, αυτές είναι ήττες που για να σβήσουν ο μόνος τρόπος είναι να πάς εκτός έδρας και να νικήσεις την ομάδα που σε κέρδισε. Θα γίνουν μετεγγραφές και πολλές γιατί αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι δε μπορεί να σωθεί, είναι απλό" εξήγησε ο κόουτς της Καβάλας.

Ο Ρομπ Τζόουνς από την πλευρά του είπε: "Ανταποκριθήκαμε σε όλες τις μεγάλες προκλήσεις που είχε αυτό το μάτς και ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, η οποία μας δίνει θάρρος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κρατήσαμε σε χαμηλό σκόρ τους αντιπάλους και σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι έτσι να συνεχίσουμε".

Καστρίτης: "Ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια"

Ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα της Καβάλας για τη δίκαιη νίκη τους. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια, όχι όπως θα θέλαμε. Τελειώσαμε το μάτς με πάρα πολλά λάθη, πάνω από 20. Για μας κρίθηκε το ματς στο ξεκίνημα".

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης από την πλευρά του είπε: "Σήμερα η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, ήμασταν πίσω στο κομμάτι της ενέργειας, έχοντας μία μεγάλη δικαιολογία, ότι έξι παίκτες από εμάς προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα και βρισκόμασταν στο νοσοκομείο δύο βράδια! Εντούτοις κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια στο τέλος με παιδιά που μπήκαν και πίεσαν. Ο κόουτς ανακάτεψε πολύ την ομάδα και βρήκε μία φόρμουλα να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά δεν το δικαιούμασταν και η Καβάλα κέρδισε δίκαια. Ήταν μεγάλη στιγμή για μένα η υποδοχή μου από τον κόσμο, αλλά και το ότι με τίμησε η διοίκηση της Καβάλας, τους ευχαριστώ, ήταν ανατριχιαστικό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ