STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιαννόπουλος: "Υπάρχει μεγάλο κίνητρο"

Γιαννόπουλος: "Υπάρχει μεγάλο κίνητρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κηφισιά και το Ρέθυμνο κοντράρονται στο Ζηρίνειο (26/3, 17:00) για την 24η αγωνιστική, με τον νικητή να αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την είσοδο στα πλέι οφ. Οι Λεωνίδας Κασελάκης και Χάρης Γιαννόπουλος κατέγραψαν τις σκέψεις τους για τον αγώνα στο blog που διατηρούν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αγώνας με φόντο τα πλέι οφ είναι αυτός ανάμεσα σε Κηφισιά και Ρέθυμνο, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να κερδίσουν μία θέση στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Βίοι αντίθετοι εσχάτως για τους δύο αντιπάλους αφού οι "κόκκινοι" προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες, ενώ η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου από την εντός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΚ. Αυτά είναι όσα σκέφτονται για τον αυριανό (26/3, 17:00) οι Λεωνίδας Κασελάκης και Χάρης Γιαννόπουλος.

Το blog του Λεωνίδα Κασελάκη

Γεια σας. Προερχόμαστε από μία πολύ κακή ήττα κυρίως για την έκταση που πήρε το σκορ. Σίγουρα αυτή η εικόνα δεν αντικατοπτρίζει την ομάδα μας. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο στην έδρα μας. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι έως τώρα μέχρι το επόμενο για να σφραγίσουμε την παρουσία μας στα πλει οφ.

Το Ρέθυμνο στο δεύτερο γύρο παίζει καλύτερα και παίρνει αποτελέσματα .Η ψυχολογία είναι με το μέρος τους αφού την περασμένη αγωνιστική κέρδισαν την ΑΕΚ. Θεωρώ πως το κλειδί για την αναμέτρηση θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ καθώς όποια ομάδα κυριαρχήσει σε αυτόν τον τομέα θα επιβάλει τον ρυθμό της.

Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας,να γίνει ο έκτος παίκτης και να μας δώσει ενέργεια ώστε να φτάσουμε στη νίκη.

Το blog του Χάρη Γιαννόπουλου

Το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε ένα από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών, για τις θέσεις 5-8, οι οποίες οδηγούν στα πλέι οφ, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον τώρα που φτάνουμε στο φινάλε. Οι μνηστήρες για αυτές τις τέσσερις θέσεις, που δίνουν παράταση στις αγωνιστικές δραστηριότητες, είναι έξι. Οι Κολοσσός Ρόδου, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Απόλλων Πατρών και φυσικά εμείς (Ρέθυμνο Cretan Kings) θα "παλέψουν" μέχρι τέλους για αυτές τις θέσεις. Όμως από την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε μία έκπληξη, με το Λαύριο να φεύγει με τους δύο βαθμούς της νίκης από την Πυλαία και ταυτόχρονα να μπαίνει στον "χάρτη" των υποψήφιων για την οκτάδα.

Είναι πολύ βασικό να παίζεις μεγάλα ματς όσο τελειώνει το πρωτάθλημα διότι μας κρατάει όλους σε εγρήγορση. Εμείς αυτό το Σάββατο παίζουμε με την Κηφισιά κι είναι ένα παιχνίδι που εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό μια θέση στα πλέι οφ για όποιον πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Το κίνητρο μεγάλο όπως άλλωστε κι η αξία μιας νίκης η οποία θα είναι η 2η για εμάς εκτός έδρας. Το "Μελίνα Μερκούρη" και ο κόσμος μας, μας έχει δώσει σχεδόν όλες τις επιτυχίες την φετινή σεζόν αλλά σίγουρα οι εκτός έδρας νίκες σου δίνουν το κάτι παραπάνω.

Stay tuned...

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ