STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιαννόπουλος: "Το "ιερό" μάρκετινγκ"

Γιαννόπουλος: "Το "ιερό" μάρκετινγκ"
INTIME SPORTS

Το Ρέθυμνο δοκιμάζεται στην Τρίπολη από τον Αρκαδικό (31/10, 17:00), ο οποίος αναζητά το πρώτο ροζ φύλλο της ιστορίας τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι Άκης Καλλινικίδης και Χάρης Γιαννόπουλος αναφέρθηκαν στον αυριανό αγώνα.

Με δύο αλλαγές στη σύνθεσή τους σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας θα παραταχθούν το απόγευμα του Σαββάτου (31/10, 17:00) ο Αρκαδικός και το Ρέθυμνο. Οι δύο ομάδες προχώρησαν σε μεταγραφική ενίσχυση τις τελευταίες ημέρες, με τους νεοφώτιστους να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αυξήσουν την ποιότητά τους, στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης.

Ο Άκης Καλλινικίδης και ο Χάρης Γιαννόπουλος αναφέρθηκαν στα της μεταξύ τους "μονομαχίας" μέσω του blog που διατηρούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

To blog του Άκη Καλλινικίδη

Φίλες και φίλοι εδώ είμαστε πάλι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού μας. Η περασμένη αγωνιστική είχε πολλά. μαθήματα για εμάς, για μια ακόμα φορά. Μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά είναι πραγματικότητα. Κάθε παιχνίδι για εμάς, είναι ένα μάθημα. Άλλες φορές καλό, άλλες φορές κακό.

Κόντρα στον Ολυμπιακό φανερώσαμε δύο πρόσωπα. Ένα κάπως. άτολμο στο πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο, σαφώς πιο ικανό, σαφώς πιο δημιουργικό και φυσικά πιο αποτελεσματικό. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Δεν έχουμε ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να σταθούμε παραπάνω απ' όσο χρειάζεται στο παιχνίδι του ΣΕΦ.

Πλέον, κοιτάμε το επόμενο, αυτό με το Ρέθυμνο. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν εξαιρετική για εμάς. Έγιναν δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες, με δύο παίκτες που είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν από το συγκεκριμένο κιόλας παιχνίδι. Είναι γεγονός πως η ώρα για την πρώτη μας νίκη στην κατηγορία πλησιάζει και το ματς με το Ρέθυμνο είναι από την αρχή του, πολύ σημαντικό για εμάς.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Η διάθεση που έχει δείξει για να μας στηρίξει είναι τεράστια και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γι' αυτό. Θέλουμε λοιπόν και αυτό το Σάββατο να είναι κοντά μας, στο ΔΑΚ, να δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και όλοι μαζί στο φινάλε να πανηγυρίσουμε την παρθενική νίκη του Αρκαδικού στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το blog του Χάρη Γιαννόπουλου

Δύο χρόνια πέρασα στην Ισπανία. Δύο αγωνιστικές χρονιές από τις οποίες πήρα πολλές εμπειρίες και βελτιώθηκα σαν μπασκετμπολίστας και σαν άνθρωπος. Η μεγαλύτερη διαφορά που εντόπισα στα δύο πρωταθλήματα είναι το άγνωστο στην Ελλάδα μάρκετινγκ. Χρηματικά υπάρχουν διαφορές αλλά μειώνονται χρόνο με το χρόνο. Το πρωτάθλημά τους έχει τεράστια εμβέλεια, επειδή από τη Μανρέσα μέχρι την Ρεάλ Μαδρίτης οι ομάδες δίνουν βάρος στο μάρκετινγκ. Είτε αυτό είναι σόσιαλ μίντια, είτε είναι η ενίσχυση της μπουτίκ της ομάδας τους.

Φέτος βρίσκομαι σε μια ομάδα η οποία έχει κάνει σημαντική πρόοδο σε αυτό το κομμάτι. Πολλές οι αλλαγές, και πολλή δουλειά στο κομμάτι του μάρκετινγκ. Ένα μεγάλο βήμα για μία επαρχιακή ομάδα. Μια κίνηση όμως που κοιτάει μπροστά και θέλει να βελτιώσει την ήδη καλή εικόνα της ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως θέλω να βλέπω το λογότυπο παντού. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, μόλις λίγοι μήνες από αυτή τη μεγάλη αλλαγή, αλλά αυτή η ομάδα είναι ο εκπρόσωπος της μπασκετικής Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια και κατά συνέπεια τα επόμενα, με έδρα πάντα το Ρέθυμνο, θα συνεχίζει να την εκπροσωπεί και το λογότυπο αυτό θα ταξιδεύει παντού. Ο συνειρμός είναι άμεσος κι είναι ευκαιρία να διαφημίσει το νησί και την πόλη ακόμα περισσότερο.

Μακάρι να δούμε κι άλλες τέτοιες αλλαγές και βελτιώσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι από πολλές ομάδες. Το μόνο που μένει είναι να τις στηρίξουμε και να απολαύσουμε το θέαμα που θα μας προσφέρουν.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ