STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιαννόπουλος: "Κάθε διαδρομή έχει τα πάνω και τα κάτω της"

Γιαννόπουλος: "Κάθε διαδρομή έχει τα πάνω και τα κάτω της"
INTIME SPORTS

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Κόροιβο (27/2, 17:00) με φόντο την εξασφάλιση της παραμονής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τους γηπεδούχους να κυνηγούν την τέταρτη νίκη τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Το παιχνίδι του Ρεθύμνου με τον Κόροιβο (27/2, 17:00) είναι από αυτά που θα κρίνουν την οκτάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αφού οι δύο ομάδες έχουν βάσιμες ελπίδες για να προλάβουν το τρένο της post season. Οι Κρητικοί κυνηγούν μάλιστα την τέταρτη νίκη τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με τους Χάρη Γιαννόπουλο και Παναγιώτη Βασιλόπουλο να καταγράφουν τις σκέψεις τους για την αναμέτρηση μέσω του blog που διατηρούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Χάρη Γιαννόπουλου

Έξι αγωνιστικές απέμειναν μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, φτάνοντας σιγά-σιγά προς το τέλος. Μία διαδρομή, που όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει, κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Εμείς ξεκινήσαμε μέτρια αλλά με ένα εξαιρετικό β’ γύρο καταφέραμε να διαγράψουμε την κακή παρένθεση…

Τώρα, έξι "στροφές" πριν το τέλος θέλουμε να κάνουμε πράξη τον στόχο που είχαμε βάλει εξ αρχής. Αυτόν των πλέι οφ. Όμως, για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, τηρώντας κάθε λέξη και πλάνο των προπονητών μας. Αυτό μας έχει οδηγήσει μέχρι εδώ και αυτό πρέπει να κάνουμε.

Όμως, όπως λέμε κάθε φορά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για αυτό εστιαζόμαστε μόνο στο αυριανό ματς απέναντι στον Κόροιβο και τίποτα παραπάνω. Η νίκη είναι μονάχα αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Πόσο μάλλον όταν παίζουμε εντός έδρας. Το κλειστό του Ρεθύμνου και οι φίλαθλοι μας δίνουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε έχοντας ηττηθεί μόνο από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτό το θετικό σερί και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Όσον αφορά στον Κόροιβο είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και όπως σε κάθε ματς εντός των "τειχών" να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας, κατακτώντας τη νίκη που αρχικά θα μας εξασφαλίσει την παραμονή και θα μας δώσει το δικαίωμα να κοιτάξουμε τo κάτι παραπάνω.

Το blog του Παναγιώτη Βασιλόπουλου

Βασικά δεν μου αρέσει καθόλου σαν Παναγιώτη που χάσαμε από τον Ολυμπιακό με 19 πόντους και κάποιοι είναι χαρούμενοι επειδή δεν χάσαμε με 30. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε αρκετά καλά και όντας μόνο 6-7 άτομα στις προπονήσεις ήταν λογικό κάποια στιγμή η διαφορά να φανεί μέσα στο παιχνίδι και στο θέμα κούρασης αλλά και σε εκείνο της συγκέντρωσης. Βεβαία παίξαμε αρκετά καλά σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού και αυτό θα πρέπει να κρατήσουμε. Την ανάγκη να μένουμε στο πλάνο μας για 40 λεπτά.

Τώρα ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς με το Ρέθυμνο σε μια φάση που όλοι καιγόμαστε για βαθμούς. Ελπίζω το ταξίδι να μην μας επηρεάσει και να μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά για να μπορέσουμε να παίξουμε όπως θέλουμε και ξέρουμε. Ο καλύτερος ας κερδίσει.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ