STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιάνκοβιτς και Μπάρλοου STOIXIMAN.GR MVP της 19ης αγωνιστικής

Γιάνκοβιτς και Μπάρλοου STOIXIMAN.GR MVP της 19ης αγωνιστικής

Δύο STOIXIMAN.GR MVP, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς του Άρη και ο Κέλσι Μπάρλοου των Τρικάλων Bc Aries, αναδείχθηκαν στην 19η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Είναι η τρίτη φορά την φετινή σεζόν που αναδεικνύονται δύο πολυτιμότεροι παίκτες στην ίδια αγωνιστική. Την 2η τον τίτλο μοιράστηκαν οι Ματ Λοτζέσκι του Ολυμπιακού και ο Μουχάμεντ Φαγιέ του Προμηθέα, ενώ την 17η αγωνιστική, STOIXIMAN.GR MVP αναδείχθηκαν οι Ντούσαν Σάκοτα της ΑΕΚ, Άντρεγια Μιλουτίνοβιτς του Κοροίβου.

Ο Μπάρλοου συγκέντρωσε 23 βαθμούς στο ράνκινγκ (21 πόντοι με 3/4 βολές, 6/9 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κόψιμο, 9 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εις βάρος, ένα κλέψιμο, 5 λάθη σε 37’ και 24’’ συμμετοχής) στην εντός έδρας νίκη των Τρικάλων Bc Aries επί του Ρεθύμνου Cretan Kings. Την ίδια επίδοση, 23 βαθμούς στο ράνκινγκ (21 πόντοι με 2/3 βολές, 8/8 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εις βάρος, 2 κλεψίματα και ένα λάθος σε 28’ και 29’’ συμμετοχής), πέτυχε ο Γιάνκοβιτς στην νίκη του Άρη στην Θεσσαλονίκη επί του Κοροίβου.

«Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη για την ομάδα μου και να φέρει παραπάνω νίκες», ευχήθηκε ο 27χρονος φόργουορντ των «κίτρινων» και τόνισε ότι: «Ο στόχος του Άρη στην STOIXIMAN.GR Basket League είναι η 3η θέση και από κει και πέρα αν πάνε όλα καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήταν η ομάδα και στα περσινά πλέι οφ».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη για πρώτη φορά στην παρουσία σου στον Άρη σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη επί του Κοροίβου;

«Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος παρουσιάστηκε πολύ επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη για την ομάδα μου και να φέρει παραπάνω νίκες».

- Πως είναι η εμπειρία σου στον Άρη και στην Θεσσαλονίκη;

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ο Άρης είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Σκεφτόμαστε σχεδόν όλοι το ίδιο, έχουμε κοινούς στόχους και θέλουμε η πορεία της ομάδας να είναι πολύ θετική».

- Τι μπορούν να καταφέρουν την φετινή σεζόν οι «κίτρινοι» στην STOIXIMAN.GR Basket League και στο Basketball Champions League;

«Στο Basketball Champions League αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε σωστά εντός έδρας μπορούμε να προχωρήσουμε και στον επόμενο γύρο. Από κει και πέρα ο στόχος, όπως και σε όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ, είναι το φάιναλ φορ. Στην STOIXIMAN.GR Basket League πιστεύω πως ο στόχος είναι η 3η θέση και από κει και πέρα αν πάνε όλα καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήταν η ομάδα και στα περσινά πλέι οφ».

Κέλσι Μπάρλοου

Γιάνκοβιτς και Μπάρλοου STOIXIMAN.GR MVP της 19ης αγωνιστικής

«Σημαίνει πολλά για μένα ότι αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε ο 26χρονος γεννημένος στην Θεσσαλονίκη, γκαρντ των Τρικάλων Bc Aries και εξήγησε: «Γεννήθηκα στην Ελλάδα και τώρα έχω την ευκαιρία να ασχολούμαι με το άθλημα που αγαπώ πολύ στο ίδιο μέρος που ο πατέρας μου αγωνίστηκε».

- Τι σημαίνει για σένα, τον Κέλσι Μπάρλοου, η ανάδειξη για πρώτη φορά στην παρουσία σου στην Ελλάδα σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την σημαντική εντός έδρας νίκη των Τρικάλων Bc Aries επί του Ρεθύμνου Cretan Kings;

«Το πιο σημαντικό είναι να νικάς, είναι πάντα ευχάριστο για έναν παίκτη η προσωπική διάκριση, αλλά το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε ρεβάνς για την ήττα με διαφορά 28 πόντων από το Ρέθυμνο Cretan Kings στον αγώνα του πρώτου γύρου».

- Μετά τις πρώτες 19 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου είσαι πρώτος σκόρερ της STOIXIMAN.GR Basket League. Είναι στόχος για σένα να αναδειχθείς πρώτος σκόρερ της «ρέγκιουλαρ σίζον»;

«Νομίζω ότι έχω καθιερωθεί ως σκόρερ στην STOIXIMAN.GR Basket League, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσω να σκοράρω στους υπόλοιπους αγώνες με μοναδικό στόχο να νικά η ομάδα».

- Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι στην Ελλάδα, στην οποία έγραψε ιστορία ο πατέρας σου, Κεν Μπάρλοου;

«Σημαίνει πολλά για μένα. Γεννήθηκα στην Ελλάδα και τώρα έχω την ευκαιρία να ασχολούμαι με το άθλημα που αγαπώ πολύ στο ίδιο μέρος που ο πατέρας μου έπαιξε. Είναι αρκετά σημαντικό για μένα».

- Τα Τρίκαλα Bc Aries βρίσκονται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής. Τι παραπάνω μπορούν να καταφέρουν την φετινή σεζόν;

«Σκοπός του παιχνιδιού του μπάσκετ είναι η νίκη. Στο τέλος της σεζόν δεν «μετράει» τίποτα άλλο από τον έναν νικητή. Παίζουμε για να είμαστε αυτός ο νικητής. Τίποτε άλλο δεν έχει πραγματική σημασία».

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ