STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Για το αήττητο με Λαύριο ο Παναθηναϊκός

Για το αήττητο με Λαύριο ο Παναθηναϊκός

Με την αναμέτρηση Παναθηναίκός-Λαύριο ολοκληρώνεται σήμερα (22/1, 19:00) ο πρώτος γύρος στην Stoiximan.gr Basket League.

Η αυλαία πέφτει απόψε στον 1ο γύρο της Stoiximan.gr Basket League. Στο ΟΑΚΑ συγκεκριμένα, εκεί όπου ο αήττητος Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί το 3ο Λαύριο (22/1, 19:00), την ομάδα-έκπληξη της χρονιάς. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 9-3 έπειτα από 12 αγωνιστικές. μετρώντας τρεις σερί νίκες.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό, βέβαια, το Λαύριο δεν τα έχει καταφέρει και τόσο καλά στο παρελθόν. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές σε επίπεδο πρωταθλήματος και οι "πράσινοι" μετρούν ισάριθμες νίκες. Στο ΟΑΚΑ, δε, επικράτησαν με συνολική διαφορά 59 πόντων: με 94-56 τη σεζόν 2015-16 και με 85-64 πέρυσι!

Ο Ματ Λοτζέσκι είναι ο μόνος που δεν υπολογίζεται από πλευράς Παναθηναϊκού, με τον Βέλγο να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και τον Κένι Γκάμπριελ να παίρνει τη θέση του στη 12άδα.

Στην πρώτη 20άδα ο Τζέιμς Γκιστ

Ένα αξιοσημείωτο στατιστικό στοιχείο από την σημερινή αναμέτρηση είναι ότι το σημερινό θα είναι το υπ' αριθμόν 141 παιχνίδι του Τζέιμς Γκιστ στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το αρχείο του ΕΣΑΚΕ ο Αμερικανός θα μπει στην πρώτη 20άδα των ξένων με τα περισσότερα παιχνίδια στη Stoiximan.gr Basket League, ισοφαρίζοντας τον Αγγλο Άντριου Μπετς και τον Δανό Μίκαελ Άντερσεν.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Σώμος, Συμεωνίδης, Τζιοπάνος.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ