STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γαλατσόπουλος: "Κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ"

Γαλατσόπουλος: "Κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ"
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος σημείωσε το υψηλό επίπεδο της Stoiximan.gr Basket League, ενώ τόνισε πως ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΡΤ είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια και για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της σεζόν 2018-19.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος βρέθηκε στο "Δ. Τόφαλος" για τον τρίτο αγώνα της σειράς των "μικρών" τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Προμηθέα και του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα.

"Έχουν γίνει πολύ ωραία παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Προμηθέα και τον πρόεδρό του, κ. Λιόλιο για την δουλειά του. Θα πρέπει να είναι παράδειγμα για τις ομάδες της επαρχίας", είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Κατά γενική ομολογία το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό, στον βαθμό που μπορεί. Είδαμε και τις μεγάλες ομάδες αλλά και άλλες που έκαναν πολύ καλή πορεία. Του χρόνου μακάρι να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Μακάρι να έχουμε ηρεμία στους τελικούς και να κερδίσει ο καλύτερος".

Τέλος, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή για την συνεργασία του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ τονίζοντας πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να την ανανεώσουν για ακόμη μία σεζόν "Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που έφερε το μπάσκετ σε όλα τα σπίτια. Μάλιστα είμαστε κοντά σε συμφωνία και για την επόμενη σεζόν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ