STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φλεβαράκης: "Η ατμόσφαιρα που έζησα σήμερα θα μου μείνει αξέχαστη"

Φλεβαράκης: "Η ατμόσφαιρα που έζησα σήμερα θα μου μείνει αξέχαστη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φίλαθλοι των Τρικάλων αποχαιρέτησαν τον Κώστα Φλεβαράκη, αποθεώνοντάς τον στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Απόλλωνα Πατρών. Τι δήλωσε ο έμπειρος προπονητής για το γεγονός, αλλά και τι δήλωσε ο Κώστας Μέξας για την πορεία της ομάδας του.

Τα Τρίκαλα ολοκλήρωσαν με νίκη τη φετινή περιπετειώδη σεζόν , με τον Κώστα Φλεβαράκη να αποθεώνεται από τους φίλους της ομάδας του στη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο συμβάν, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

" Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και τον κόουτς Κώστα Μέξα για την εξαιρετική πορεία που έκαναν φέτος και σήμερα στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν να έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο, ο Ντίλαρντ ήταν εξαιρετικός, όπως άλλωστε και κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα πάνω του ήταν σημαντική. Τα δικά μας τα παιδιά από την άλλη ήθελαν να δείξουν ότι ίσως αυτή η χρονιά ήταν λίγο άδικη για όλους. Παρά το γεγονός ότι και πάλι παίζαμε με δέκα και είχαμε πετύχει τον αντικειμενικό μας στόχο από την νίκη μέσα στο Λαύριο κάναμε μία εμφάνιση πολύ υψηλού επιπέδου στο δεύτερο ημίχρονο", δήλωσε αρχικά σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, για να προσθέσει:

" Τελειώνουμε την σεζόν σε πολύ καλή θέση και με κάποια πράγματα που συνέβησαν νιώθω σα να παίξαμε λιγότερα παιχνίδια φέτος. Παρά τις αντιξοότητες που δημιουργήθηκαν, τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπισαν παίκτες, μείναμε οικογένεια και παλέψαμε μέχρι το τέλος ενώ η αγάπη και η στήριξη του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Όπως ξεκίνησε αυτή η τριετία με ψηλά το κεφάλι νομίζω ότι τελειώνει αυτή η τριετία με ψηλά το κεφάλι. Αυτή η ατμόσφαιρα που έζησα σήμερα θα μου μείνει αξέχαστη και το ευχαριστώ είναι λίγο. Τέλος καλό όλα καλά".

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις του κόσμου τόνισε: " Η αντίδραση αυτή δεν ήταν έκπληξη για μένα γιατί αυτήν την αγάπη εγώ τη ζω καθημερινά στην πόλη και αυτό είναι ένα τρομερό κίνητρο για έναν προπονητή γιατί θέλει εκεί που δουλεύει να έχει αυτήν την εκτίμηση από την πόλη και τους ανθρώπους της ομάδας".

Από την πλευρά του, ο αρχηγός των Τρικάλων, Γιώργος Τσιάρας ανέφερε: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τελειώσαμε την χρονιά με μια νίκη και πετύχαμε τον στόχο μας, όπως επίσης τελειώσαμε στην ένατη θέση που γι αυτή την ομάδα είναι ρεκόρ σε αυτή την τριετία. Ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι, όπως και ο κόσμος έδειξε να το ευχαριστήθηκε και αυτό είναι το σημαντικό. Αγωνιστικά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ δυνατοί στην άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και γι αυτό πετύχαμε την νίκη".

Μέξας: "Γλυκόπικρη γεύση"

Στην άλλη πλευρά, ο Κώστας Μέξας δήλωσε: " Καταρχάς συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα των Τρικάλων, πρώτα απ όλα για την σωτηρία, παρά τα προβλήματα που είχαν μέσα στην χρονιά. Την σημερινή νίκη την αξίζανε, ήτανε πολύ καλύτεροι από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο, εμείς είχαμε μόνο εκλάμψεις στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά, και με εξαίρεση λίγο το δεύτερο ημίχρονο ενάντια στον Ολυμπιακό και το ματς με τον Άρη η εικόνα μας ήταν πολύ κακή, χωρίς το κίνητρο που θα έπρεπε να έχει μια ομάδα σαν και εμάς για να μπει στα πλέι οφ, με λανθασμένη νοοτροπία νομίζω γενικότερα, η οποία είναι και δική μου ευθύνη. Φυσικά και πήραμε ότι αξίζαμε όσον αφορά το ζήτημα των πλέι οφ βάση και της εικόνας μας στο σημερινό παιχνίδι.

Απ την άλλη η εικόνα των παιδιών μέχρι και το παιχνίδι με την Κηφισιά αλλά και ο τρόπος που γύρισαν το έργο για την σωτηρία της ομάδας είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Έκαναν σε εκείνους τους δύο, δυόμισι μήνες τρομερή προσπάθεια, κατάφεραν πολύ μεγάλες νίκες και μέσα στην Πάτρα και εκτός έδρας και κατάφεραν να γυρίσουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση όπου είχαμε βρεθεί στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό με μία νίκη και έξι ήττες από ομάδες πανόμοιας δυναμικότητας. Σίγουρα η γεύση που μας μένει είναι γλυκόπικρη αλλά δεν πρέπει να διαγράψουμε όλα αυτά που έκαναν τους προηγούμενους μήνες τα παιδιά με εξαίρεση τον τελευταίο ενάμισι μήνα. Θα ηρεμήσουμε τώρα σιγά σιγά και θα δούμε τι θα γίνει για την συνέχεια της ομάδας".

Τέλος, ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος πρόσθεσε: " Εμείς σαν ομάδα στο παιχνίδι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου και θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση και γι αυτό ήταν δίκιο το αποτέλεσμα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ