Φλεβαράκης: "Δώσαμε ό,τι είχαμε για την παραμονή!"

Φλεβαράκης: "Δώσαμε ό,τι είχαμε για την παραμονή!"

Ο Κώστας Φλεβαράκης εξήγησε ότι η εφετινή παραμονή των Τρικάλων αξίζει όσο και οι δυο προηγούμενες μαζί ενώ ο Χρήστος Σερέλης ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στο Λαύριο και του χρόνου!

Αφού, αρχικώς, γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από τα Τρίκαλα, ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για την παραμονή της ομάδας στην Basket League και δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

Ο προπονητής των Θεσσαλών ανέφερε μετά το "διπλό" στο Λαύριο: "Νομίζω ότι σήμερα είναι μία άλλη μέρα για την ομάδα των Τρικάλων Bc Aries, γιατί σε ένα παιχνίδι που κατά την διάρκεια του αντιμετωπίσαμε πάρα πολλές αντιξοότητες, όπως θα έλεγα είναι φωτογραφία ακριβής όλης της σαιζόν  με πάρα πολλές αντιξοότητες, η ομάδα κατάφερε απέναντι σε έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο, μια ομάδα από τις ευχάριστες εκπλήξεις του δεύτερου γύρου,  να πετύχουμε μία νίκη που είναι πολύ σημαντική και να σφραγίσουμε μία παραμονή. H οποία για μένα αξίζει όσο και οι δύο προηγούμενες μαζί και θεωρώ ότι με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στον δεύτερο γύρο αυτή η παραμονή θα έλεγα ισοδυναμεί με υπέρβαση.

Από εκεί και πέρα θέλω όλο τον κόσμο να έρθει να πανηγυρίσει με τα παιδιά το άλλο Σάββατο να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη στο τελευταίο ματς. Θέλω να δώσω  πολλά συγχαρητήρια στο Λαύριο για εντυπωσιακή πορεία που έχει κάνει και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά έχει δείξει ότι είναι μία ομάδα η οποία από την αρχή   μέχρι το τέλος. Είχε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο νομίζω αν εξαιρέσεις ένα παιχνίδι εκείνο το περιβόητο με τον Ολυμπιακό η ομάδα είχε μία πάρα πολύ καλή εικόνα, συνεχώς κοίταζε να ενισχύεται. Μία ομάδα που κοίταξε μέχρι το τέλος το καλύτερο τους αξίζουν συγχαρητήρια όπως και τον κόσμο γιατί, αυτό το χειροκρότημα που έδωσε στο τέλος εκτός από την ομάδα και σε εμάς που κερδίσαμε σήμερα. Νομίζω και αυτά πρέπει να τα λέμε ήταν πάρα πολύ σημαντικό, γιατί αυτή τη φίλαθλη ατμόσφαιρα χρειάζονται τα ελληνικά γήπεδα.

Συγχαρητήρια σε όλους  και πραγματικά για τα παιδιά είμαι πολύ περήφανος που σε μία τόσο δύσκολη σαιζόν έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για την παραμονή. Εύχομαι καλή συνέχεια και στον κόουτς και στην ομάδα του Λαυρίου". 

Ο αρχηγός των Τρικάλων, Γιώργος Τσιάρας, ανέφερε: "Καταρχήν θέλω δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου που έχει κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά φέτος, και θα μείνει και του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία. Έπειτα θέλω να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε την εκτός έδρας νίκη εκεί που ψάχναμε από την πρώτη αγωνιστική και αυτή μας διασφαλίζει την κατηγορία. Τώρα ακούγονται πολλά σενάρια θα κερδίσουμε θα χάσουμε, εμείς πάμε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι όπως έχουμε μάθει να κάνουμε σε όλο το πρωτάθλημα και αυτό μόνο μπορώ να υποσχεθώ σε όλους". 

Σερέλης: "Λαύριο και του χρόνου"

Ο κόουτς του Λαύριου, Χρήστος Σερέλης, τόνισε: "Εμείς σήμερα είμαστε χαρούμενοι στην ουσία και μαθηματικά εδώ και δύο -τρεις εβδομάδες είμαστε αρκετά χαρούμενοι με τις νίκες που έχουμε κάνει, σήμερα μαθηματικά σφραγίσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι στην ουσία ένα όνειρο που ζούμε εδώ στο Λαύριο τον τελευταίο χρόνο από τον Σεπτέμβριο εδώ και 8 μήνες περίπου από τον Σεπτέμβρη που μάθαμε ότι θα παίξουμε στην Α1. Νομίζω ότι αποδείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που άξιζε να ανέβει από πέρυσι από την Α2 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και καταφέραμε και γεμίσαμε το γήπεδο σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Δείξαμε στον κόσμο ότι κάναμε κάτι πολύ καλό, μας βοήθησε και ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα σε πάρα πολλά παιχνίδια κάνω στην ουσία μία αναδρομή τώρα, μας βοήθησε ακόμα και όταν τα παιχνίδια δεν πήγαιναν καλά τα παιχνίδια όπως το σημερινό. Στο οποίο τα Τρίκαλα ξέφυγαν γύρω στους 12 πόντους, μας βοηθήσαν να επιστρέψουμε άσχετα αν το αποτέλεσμα δεν ήταν νικηφόρο, αλλά νομίζω πως μόνο χαρά μπορούμε να έχουμε γιατί τελειώνει η σαιζόν εντός έδρας για εμάς από την πορεία που κάναμε. 

Τώρα να πούμε δύο λόγια για το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρο ότι η μία ομάδα έπαιζε την επιβίωση της, σίγουρα το κίνητρο είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο από το κίνητρο που έχει μία ομάδα η οποία όσο και αν προσπαθούν όλοι μέσα στην ομάδα να πούνε παιδιά δεν έχουμε σωθεί ακόμα μαθηματικά και τελικά φάνηκε ότι η ομάδα έχει σωθεί. Δεν μειώνω σε καμία περίπτωση τη νίκη της ομάδας των Τρικάλων η οποία ήταν δίκαιη, απλά θεωρώ ότι δεν είχαμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο 100% και στα 40 λεπτά στο παιχνίδι. 

Του χρόνου θα είμαστε πλέον αντίπαλοι με τα Τρίκαλα, θα τελειώσω κάνοντας μία αναφορά στους παίχτες η οποίοι αν και ήταν νέοι στην Α1 νομίζω ότι τα πήγανε θαυμάσια πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια. Έκανα μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια και σε όλους τους ανθρώπους που ήταν μέσα στην ομάδα για πρώτη φορά και αυτοί νέοι, όλο το σταφ και όλοι οι φροντιστές τα πάντα όποιος και αν υπήρχε μέσα στην ομάδα έζησε πραγματικά μία καταπληκτική χρονιά και πραγματικά δεν ξέρω κατά πόσο αυτή τη χρονιά τη φετινή ακόμα και αν μείνει και του χρόνου η ομάδα στην Α1 θα μπορέσουνε να την ζήσουν και να καταλάβουνε τι έχει γίνει φέτος σε αυτό το πρωτάθλημα για την ομάδα μας.

Μετά από 10 χρόνια σε όλες τι κατηγορίες τι να συζητήσουμε για παραμονή μου στον πάγκο... Λαύριο και του χρόνου εννοείται!

Στις 11 Απριλίου θα γίνει άλλη μία κίνηση φιλανθρωπική της ομάδας μας. Η διοίκηση έχει δείξει ότι σε όλες αυτές τις κινήσεις είναι πάρα πολύ ευαισθητοποιημένη κάνει τα πάντα και νομίζω αυτό που είπε ο κόουτς πριν από λίγο βλέπετε ότι εδώ πέρα είναι μία γιορτή το παιχνίδι εδώ σε πολύ φίλαθλη ατμόσφαιρα και ο κόσμος βοηθάει από το υστέρημα του πραγματικά όλοι γνωρίζουμε και τα προβλήματα που έχει το Λαύριο σαν πόλη και μόνο όταν έχεις πρόβλημα εσύ ο ίδιος καταλαβαίνεις το πρόβλημα του άλλου".  

Ο Μιχάλης Περράκης τόνισε εκ μέρους των παικτών του Λαυρίου: "Θέλω να δώσω και εγώ συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δυστυχώς εμείς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε για να κερδίσουμε και μας αφήνει μία μικρή πίκρα  που δεν ευχαριστήσαμε το κοινό μας, που είναι πραγματικά ο 6ος παίχτης σε όλο το πρωτάθλημα. Θέλαμε λίγο να τους γλυκάνουμε, δυστυχώς δεν έγινε πιστεύω όμως όταν αύριο θα το σκεφτούμε λίγο καλύτερα καταφέραμε ένα τεράστιο στόχο, κάναμε μία μεγάλη υπέρβαση για την ομάδα για την πόλη.

Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά ήταν ο μοναδικός μας στόχος το λέγαμε σε κάθε παιχνίδι, παίρναμε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, τους τελικούς που χρειαζόμασταν, καταφέραμε μείναμε στην κατηγορία. Τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς έχουμε άλλο ένα και θα πάμε όσο σοβαροί γίνεται να δώσουμε το 100% και αν καταφέρουμε να το πάρουμε θα είναι πάρα πολύ καλό και μετά να ξεκουραστούμε για να γίνει ο σχεδιασμός για την καινούργια χρονιά.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν πραγματικά ο 6ος παίχτης και στα εντός έδρας παιχνίδια ήταν παραπάνω από 60% η επιτυχία μας. Φυσικά έχουμε στις 11 Απριλίου άλλο έναν αγώνα αλλά πολύ πιο σημαντικό από αυτόν τον αγώνα, ίσως ο πιο σημαντικός γιατί είναι για φιλανθρωπικό σκοπό για τα παιδιά από την «ΦΛΟΓΑ» πολύ σημαντική κίνηση αυτή, μακάρι όλες οι ομάδες να μπορούσαν να το κάνουν αυτό, εμείς έχουμε την χαρά, μας δίνεται η χαρά και η δυνατότητα να προσφέρουμε ότι μπορούμε ο καθένας και η ομάδα μας φυσικά και περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο γιατί τα λεφτά πάνε σε πολύ σημαντικό σκοπό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΕΥΓΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ο Φλεβαράκης γνωστοποίησε πως αποχωρεί από τα Τρίκαλα

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24