STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό"

"Ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό"

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον Γιώργο Παπαγιάννη και ο πατέρας του 17χρονου σέντερ, Κανέλλος, αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του γιού του!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε σήμερα μια πολύ σπουδαία μεταγραφή για το μέλλον καθώς απέκτησε τον Γιώργο Παπαγιάννη, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ που έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης και ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών Πανεπιστημίων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του νεαρού σέντερ, Κανέλλο Παπαγιάννη, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και την νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του.

''Ο Γιώργος είναι πολύ ευτυχισμένος που ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού του δίνει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ελλάδα για αυτή την σεζόν και θα έχει την ευκαιρία ν' αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα'' είπε αρχικά ο κ. Παπαγιάννης που δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

''Πιθανό να πάει απευθείας στο draft''

Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού έχει την δυνατότητα το ερχόμενο καλοκαίρι να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και να πάει στο κολέγιο, όμως όπως δήλωσε ο πατέρας του είναι πολύ πιθανό αυτό να μην γίνει και να παραμείνει στους Νταμπλούχους Ελλάδος. ''Αν όλα πάνε καλά και έχει την εξέλιξη που περιμένει, είναι πιθανό να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, να μην επιλέξει κάποιο κολέγιο και να θέσει απευθείας υποψηφιότητα για το draft όταν είναι η ώρα'' είπε χαρακτηριστικά.

''Τον έχουν καλέσει σε 17 κολέγια''

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αγωνίστηκε στο Westtown School της Πενσυλβάνια την φετινή σεζόν και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, ωστόσο το επίπεδο ανταγωνισμού ήταν πολύ χαμηλό για τον Έλληνα σέντερ, καθώς ξεχώριζε με την εντυπωσιακή σωματοδομή που διαθέτει.

Παρ' όλα αυτά 17 κολέγια του ζήτησαν να τους επισκεφτεί και να προπονηθεί μαζί τους, καθώς είχαν εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες του, όπως παραδέχθηκε και ο πατέρας του. ''Ο Γιώργος αγωνίστηκε σε 28 αγώνες στο Highschool, όμως μόνο σε πέντε κατάφερε να έχει αντιπάλους που να είναι κοντά στην δική του σωματοδομή και να έχει ανταγωνισμό. Όσοι γνωρίζουν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ξέρουν ότι δεν είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Είναι αλήθεια όμως ότι 17 κολέγια ζήτησαν να πάει να κάνει προπονήσεις μαζί τους για να σχηματίσουν εικόνα για την αξία του''.

''Γνωρίζει για τον Ιβάνοβιτς''

Στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Παπαγιάννης θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με έναν προπονητή που του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες και να τους βοηθάει να εξελιχθούν. ''Γνωρίζει ότι ο Ιβάνοβιτς θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, έχει μάθει να δουλεύει σκληρά, γνωρίζει ότι υπάρχουν απαιτήσεις και θέλει να εξελιχθεί'' τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ