STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Επιστρέφει με ντέρμπι η Stoiximan.gr Basket League

Επιστρέφει με ντέρμπι η Stoiximan.gr Basket League
EUROKINISSI

Επιστροφή στη δράση στη Stoiximan.gr Basket League, με το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής.

Έπειτα από μία εβδομάδα διακοπής, η Stoiximan.gr Basket League επιστρέφει, με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής. Ο "δικέφαλος" θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κρουμπάλι (φόργουορντ/σέντερ), με αποκλειστικό στόχο να φτάσει στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο Άρης θα παραταχθεί δίχως τον Βον (γκαρντ) και με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην… πλάτη του, τόσο εντός, όσο κι εκτός συνόρων.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό παιχνίδι με φόντο τα playoffs αυτό ανάμεσα στο Λαύριο και τον Κολοσσό Ρόδου, κομβικό για τη μάχη της παραμονής το Γυμναστικός - Τρίκαλα, ενώ στην Πάτρα, ο Προμηθέας υποδέχεται την Κύμη και είναι το μεγάλο φαβορί για το θετικό αποτέλεσμα. Φαβορί είναι και η ΑΕΚ, που παίζει στο ΟΑΚΑ με τον Κόροιβο.

Όσο για τους "αιώνιους"; Λίγες ώρες μετά το μεταξύ τους ντέρμπι. ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να έχει για πρώτη φορά φέτος τον κόσμο στο πλευρό του, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει στο -κεκλεισμένων των θυρών- ΣΕΦ απέναντι στο Ρέθυμνο.

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 11/11

16:30 Λαύριο - Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ1)

16:30 Γυμναστικός Λάρισας - Τρίκαλα (ΕΡΤ1)

16:30 Προμηθέας - Κύμη (ΕΡΤ1)

17:00 ΑΕΚ - Κόροιβος (Cosmote Sport 4)

18:30 ΠΑΟΚ - Άρης (ΕΡΤ1)

Κυριακή 12/11

17:00 Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1)

18:00 Ολυμπιακός - Ρέθυμνο (Cosmote Sport 4)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ