STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Επιστολές σε ΕΕΑ και ΕΣΑΚΕ

Επιστολές σε ΕΕΑ και ΕΣΑΚΕ

Η Καβάλα περίμενε πως θα έχει μάθει την τύχη της (αν θα παίξει δηλαδή, στην Α1 ή την Α2), κάτι που δεν έχει συμβεί, με συνέπεια να στείλει επιστολές στις αρμόδιες αρχές. Αναφέρει ότι είναι σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, οι διοικούντες την Καβάλα εξέφραζαν την αγανάκτηση τους για τη συμπεριφορά της ΕΕΑ "γιατί δεν δίνει την ευκαιρία σε καμία ομάδα να προετοιμαστεί σωστά", όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου.

Το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινά μεν, στην 11/10, αλλά η ομάδα είχε ματς Κυπέλλου στις 20/9, ενώ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε δώσει προθεσμία σε ΑΕΚ και Πανιώνιο έως τις 19 και τις 22 του Σεπτέμβρη αντίστοιχα. Η υπόθεση των "κυανέρυθρων" εξακολουθεί να εκκρεμεί ( όπως σας ενημέρωσε το sport24.gr τη Δευτέρα 29/9 η ΕΕΑ αναμένεται να εξετάσει τον πλήρη φάκελο που κατέθεσε η ΚΑΕ Πανιώνιος -παρουσία του Ηλία Λιανού) και η Καβάλα ενημέρωσε σήμερα (27/9) πως έστειλε δυο επιστολές, προς ΕΕΑ και ΕΣΑΚΕ, στις οποίες διατύπωσε κάποιες απορίες, πριν καταλήξει στο "είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε πλήρη φάκελο".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Καβάλα είχε κινήσει διαδικασίες εκκαθάρισης, απ' όταν υπήρχε πρόβλημα με την ΑΕΚ, ώστε να 'ναι έτοιμη. Ακόμα όμως, δεν τις έχει ολοκληρώσει και αυτό είναι πρόβλημα. Χαρακτηριστικά, σε ανάλογο πρόβλημα, το 2008, ο τότε πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, είχε δηλώσει ότι "η Δάφνη απ' όσο γνωρίζω είναι σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Ο ΕΣΑΚΕ κάνει ότι του λένε, δεν έχει δικαιοδοσία να αποφασίσει ποίες ομάδες θα αγωνίζονται και ποιες όχι".

Επιστολές σε ΕΕΑ και ΕΣΑΚΕ
Επιστολές σε ΕΕΑ και ΕΣΑΚΕ
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ