STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Επίσημο: Τέλος ο Μαρμπλ από τον Άρη

Επίσημο: Τέλος ο Μαρμπλ από τον Άρη

Επίσημο τόνο πήρε το "διαζύγιο" του Ντέβιν Μαρμπλ με τον Άρη, μετά την απόφαση του παίκτη να καταγγείλει τους "κίτρινους" στη FIBA. Δεν θα πάρει παίκτη ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από τη στιγμή που ο Ντέβιν Μαρμπλ τέντωσε το σκοινί, ζητώντας την ελευθερία του με νομικό "πάτημα" το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους παίκτες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ήταν σαφές πως η καριέρα του στον Άρη είχε τελειώσει. Μία μέρα μετά (22/12) ήρθε η επίσημη ανακοίνωση των "κιτρίνων" για το θέμα:

" Ο Devyn Marble δεν θα συνεχίσει στον Άρη. Ο Αμερικανός βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του και η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του για την λύση του συμβολαίου του", αναφέρει η επίσημη θέση της ΚΑΕ Άρης για το θέμα, με τους νομικούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης να έχουν πλέον τον λόγο.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Πρίφτης ενημέρωσε τη διοίκηση πως δεν επιθυμεί μεταγραφική ενίσχυση για την αντικατάσταση του παίκτη, αφού υπολογίζει και θέλει να επενδύσει αγωνιστικά στον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο 26χρονος φόργουορντ έφτασε στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο μήνες με τη μορφή δανεισμού από τη Βαλένθια, δείχνοντας με το "καλημέρα" πως μπορεί να αποτελέσει σημαντικό αγωνιστικό πυλώνα για τους "κίτρινους".

Κάτι που επιτείνει την απόφαση του προπονητή του Άρη να συνεχίσει η ομάδα ως έχει...

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ