STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Επικράτηση στο τέλος για τα Τρίκαλα

Επικράτηση στο τέλος για τα Τρίκαλα
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα ΒC Aries επιβλήθηκαν της Καβάλας με 75-80 στο τουρνουά "Μαυροσκούφεια". Φλεβαράκης: "Βλέπουμε ποιοι συνδυασμοί αποδίδουν σε άμυνα και επίθεση"

Στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι των Τρικάλων BC Aries στα «Μαυροσκούφεια» η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη επιβλήθηκε της νεοφώτιστης Καβάλας που έχει στο τιμόνι της τον Γιάννη Τζήμα.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά έτσι και αυτό φάνηκε καθαρά ότι οι ομάδες ακόμη «ψάχνονται» και οι προπονητές προσπαθούν να εξάγουν κάποια πρώτα συμπεράσματα όσον αφορά τις ομάδες τους.

Το παιχνίδι ήταν «κλειστό» σε όλη την διάρκεια του, πήγαινε πόντο πόντο με εναλλαγές στο προβάδισμα αλλά στο τέλος τα Τρίκαλα BC Aries με μπροστάρη τον πολύπειρο Γιώργο Τσιάρα που σημείωσε καθοριστικούς πόντους πήραν την νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 26-31, 43-44, 67-64, 75-80

Καβάλα (Γιάννης Τζήμας): Γκόρντον 14 (3), Μέντλιν, Ταπούτος 20 (1), Κεμπ 16, Γκέλιος, Σίνης 2, Καλαϊτζίδης 2, Τόμας 7 (2), Βαν Ντερ Μαρς 14

Τρίκαλα BC Aries (Κώστας Φλεβαράκης): Τσιλούλης 3 (1), Τσιάρας 14 (2), Σιόλογκας 4, Κόνγκερ 11, Κουκουλάς 5, Ντάουελ 9 (1), Σόκο 10, Ρόμπινσον 15 (2), Τιγκ 8, Βαρυτιμιάδης 1

Φλεβαράκης: "Βλέπουμε ποιοι συνδυασμοί αποδίδουν σε άμυνα και επίθεση"

O Κώστας Φλεβαράκης μετά και το τελευταίο παιχνίδι στα «Μαυροσκούφεια» δήλωσε: "Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά γιατί υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση, ήταν το 4ο μας παιχνίδι μέσα σε πέντε μέρες σε συνδυασμό και με ταξίδια.

Βγάζουμε τα συμπεράσματα που χρειαζόμαστε, βλέπουμε ποιοι συνδυασμοί αποδίδουν καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση αλλά κυρίως εστιάζουμε στους τομείς που χρειαζόμαστε βελτίωση. Η δουλειά θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες ενώ έχουμε πλέον κοντά μας και τον Βίλιαμσον ο οποίος μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι με αυξημένες υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του θέλει σίγουρα ένα διάστημα ξεκούρασης αλλά και προσαρμογής".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ