STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ένταση μεταξύ Τζόρτζεβιτς και Τόμιτς

Ένταση μεταξύ Τζόρτζεβιτς και Τόμιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και Μίλαν Τόμιτς είχαν έντονο διάλογο τόσο εντός του παρκέ όσο και κατά την είσοδο τους στη φυσούνα. (VIDEO)

Μπορεί σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι να μην είχαμε το παραμικρό εντός του ΟΑΚΑ, ωστόσο τα πράγματα δεν τελείωσαν με τον ίδιο τρόπο. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και ενώ οι δύο ομάδες αντάλλασσαν τις καθιερωμένες χειραψίες οι Σάσα Τζόρτζεβιτς και Μίλαν Τόμιτς λογομάχησαν χωρίς το επεισόδιο να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Για το επεισόδιο δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα μέσα από τον τηλεοπτικό φακό και διακρίνεται μονάχα η ένταση που υπήρξε ανάμεσα στους δύο. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο άνδρες λίγο νωρίτερα είχαν δώσει τα χέρια και όλα έδειχναν να κυλούν ήρεμα.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέφεραν ότι ο Τόμιτς διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές με τον Τζόρτζεβιτς να του λέει να μη διαμαρτύρεται. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες αντάλλαξαν αρκετά γαλλικά.

Την ίδια ώρα από την πλευρά του ο Μίλαν Τόμιτς ανέφερε ότι δέχτηκε φραστική επίθεση όχι μόνο από τον Τζόρτζεβιτς, αλλά και από άλλους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Λίγο αργότερα, ο Μίλαν Τόμιτς με δηλώσεις του τόνισε ότι στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο Νικ Καλάθης.

Μάλιστα, για αυτό το λόγο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν μπορούσε να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Σάσα Τζόρτζεβις μετά από τα όσα προηγήθηκαν.

Δείτε τι έγινε:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ