STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ένταση μετά το Άρης - ΠΑΟΚ

Ένταση μετά το Άρης - ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ένταση επικράτησε στο "Αλεξάνδρειο" μετά τη λήξη του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ, καθώς εκφράστηκαν έντονα παράπονα από πλευράς "ασπρόμαυρων"

Οι άνθρωποι της αποστολής του ΠΑΟΚ είχαν έντονα παράπονα από τον αυστηρό, σε υπερβολικό βαθμό όπως ισχυρίζονταν, έλεγχο που δέχθηκαν κατά την είσοδό τους στο "Nick Galis Hall".

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασαν με έντονο ύφος τη δυσαρέσκειά τους στον κομισάριο του αγώνα Αλέκο Σιμιτόπουλο, αλλά και στους επικεφαλής της Αστυνομίας.

Ο Τέλης Ζουρνατζίδης επισήμανε πως ο κομισάριος έκανε ιδιαίτερα αυστηρό έλεγχο ακόμη και στον Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έφερναν ως παράδειγμα και ένα παιδάκι που υπήρχε μαζί τους στην αποστολή.

Επιπλέον, ο τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου έκανε παράπονα στους ανθρώπους του Αρη για το γεγονός ότι στις κερκίδες υπήρχαν υπεράριθμοι φίλαθλοι (παραπάνω απ' όσους επιτρεπόταν για κεκλεισμένων των θυρών), ωστόσο υποστήριξε χαρακτηριστικά πως: " Εμείς δεν θα βγάλουμε ανακοίνωση όπως κάνατε εσείς μετά το πρώτο ματς στο Παλατάκι (σ.σ. για υβριστικά σε βάρος του Γκάλη) και δυναμιτίσατε την ατμόσφαιρα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ