STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ένταση και αντικείμενα σε Λάσκαρη στο ΟΑΚΑ

Ένταση και αντικείμενα σε Λάσκαρη στο ΟΑΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ανάπαυλα του ΑΕΚ - Άρης, οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν φραστικά και πέταξαν αντικείμενα στον πρόεδρο των φιλοξενούμενων, Νίκο Λάσκαρη, που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να δει το παιχνίδι. Τι δήλωσε ο Νίκος Λάσκαρης μετά το συμβάν (VIDEOS).

Ο τέταρτος μικρός τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη στιγματίστηκε από την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος των "κίτρινων", στην ανάπαυλα της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, οπαδοί της ΑΕΚ τον εντόπισαν μεταξύ άλλων που κάθονταν κάτω από τα επίσημα, κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, τον έβρισαν επανειλημμένα και εν συνεχεία πέταξαν προς το μέρος του μπουκάλια με νερό και ποτήρια με αναψυκτικό.

Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση, με τους σεκιούριτι του γηπέδου να επεμβαίνουν καθυστερημένα και να ηρεμούν τα πνεύματα. Όπως αναφέρουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, κάποιος από το σημείο που κάθεται ο Νίκος Λάσκαρης έκανε άσεμνη χειρονομία, προκαλώντας την "έκρηξή" τους. Η ένταση που δημιουργήθηκε προκάλεσε την άμεση επέμβαση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη, που βρίσκεται επίσης στο γήπεδο, όχι όμως και του Μάκη Αγγελόπουλου, με τον "ισχυρό άνδρα" της ΑΕΚ να παραμένει... απαθής σε όσα γίνονταν στις εξέδρες.

Φανερά εκνευρισμένος απ όσα έγιναν, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης δήλωσε πως " έχουν πέσει αντικείμενα προς εμένα. Δυστυχώς η ΑΕΚ δεν ήθελε να παρέμβει δυναμικά στο σκηνικό που δημιουργήθηκε. Απ ότι φαίνεται φοβάται τους οπαδούς της. Δεν ήθελε να παρέμβει. Φοβόταν ότι αν παρέμβει πιο δυναμικά, θα υπάρξουν επεισόδια. Το κατανοώ αυτό. Μέχρι τώρα η ΑΕΚ είχε υποδειγματική συμπεριφορά στους καλεσμένους της. Αυτή τη φορά δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε. Φοβάμαι ότι αυτό έχει να κάνει με τις δηλώσεις και την ανακοίνωση που βγάλαμε. Αυτό ήθελαν, να γίνει χαμός. Έλεγαν τα ίδια και τα ίδια: "Βγάλατε ανακοίνωση; Θα δείτε τι θα πάθετε". Δεν πιστεύω πως υπάρχει δόλος, ότι ήταν ηθελημένο. Ανακινήθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για να γίνουν όλα αυτά. Δεν είναι τυχαίο να αναφέρονται διαρκώς στις δηλώσεις μας. Δεν είναι τυχαίο ότι μας βρίζουν οι χούλιγκαν και λένε για τις ανακοινώσεις που βγάλαμε. Εμείς ζητήσαμε κάποια μέτρα ασφαλείας. Δυστυχώς δεν έγινε κάτι".

Μετά από όλα αυτά, ο Νίκος Λάσκαρης και η συνοδεία του άλλαξε θέση, προτιμώντας να καθίσει στα επίσημα, όπου ο χώρος προστατεύεται καλύτερα από τους σεκιούριτι του γηπέδου. Λίγα λεπτά αργότερα έκαναν μάλιστα την εμφάνισή τους άνδρες των ΜΑΤ.

Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, με την παρέμβαση των ανδρών προσωπικής του ασφαλείας και των ΜΑΤ, ο Νίκος Λάσκαρης είχε ολιγόλεπτη ομιλία με τον κομισάριο του αγώνα, Θοδωρή Βιδάλη, όπως επίσης με τον Γιώργο Χαλβατζάκη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ