Ενταση για τον πειθαρχικό κώδικα - Stoiximan.gr Basket League - SPORT 24
STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE

Ενταση για τον πειθαρχικό κώδικα

Ενταση για τον πειθαρχικό κώδικα

Χαμός στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ανεβάζουν τους τόνους για το δεύτερο "καυτό" θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στα... χαρακώματα βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, με πεδίο μάχης τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ... Η διαμάχη δεν έχει πλέον να κάνει με την αλλαγή στο καθεστώς των ξένων (από 4-2 έγινε 6-0), αλλά με τον πειθαρχικό κώδικα.

Άλλωστε σε ό,τι αφορά στους ξένους (ο Παναθηναϊκός είχε με το μέρος του 11 ομάδες και ο Ολυμπιακός μόνο τον Προμηθέα) δεν υπήρξαν ιδιαίτερες αντιδράσεις, αλλά η συνέχεια ήταν καυτή. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων διαφώνησαν σε... όλα και ο τόνος της συζήτησης ανέβηκε επικίνδυνα. Υπήρξε ένταση με τους υπόλοιπους να έχουν καθίσει σιωπηλά στην θέση τους και να παρακολουθούν.

Για ποιο λόγο διαφώνησαν; Για το θέμα της ετήσιας παραγραφής ποινών του πειθαρχικού κώδικα για φυσικά πρόσωπα. Δηλαδή οποιαδήποτε ποινή να μην μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν. Επίσης, η συγχώνευση ποινών, όπως και η αποσύνδεση ποινών για άτομα που δεν έχουν διοικητική ή ιδιοκτησιακή σχέση με κάποια ομάδα. Ακόμα συζητήθηκε η δυνατότητα προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια για ποινές που επιβλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμός στην Ιταλία: Βίντεο από τα σπίτια την ώρα του εγκέλαδου

Οι πολίτες της κεντρικής Ιταλίας αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τη στιγμή των δύο μεγάλων σεισμικών δονήσεων που προκάλεσαν χάος στη χώρα (vid)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24