Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στις Βρυξέλλες

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στις Βρυξέλλες

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στη μνήμη των θυμάτων από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Γιώργος Χαλβατζάκης εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από το τζάμπολ των αναμετρήσεων της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Γιώργος Χαλβατζάκης εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και την βαθιά θλίψη τους για τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα. Επίσης, τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων. Στην μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αναμετρήσεων της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24