STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ένα "διπλό" και ανατροπή για Κόροιβο

Ένα "διπλό" και ανατροπή για Κόροιβο
INTIME SPORTS

Το Λαύριο νίκησε με 69-67 το Ρέθυμνο στο ένα από τα τέσσερα... θρίλερ της 6ης αγωνιστικής για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο ΠΑΟΚ τον Κολοσσό Ρόδου με 64-59, ο Κόροιβος με ανατροπή 67-65 τον Άρη, ενώ η Κηφισιά πήρε "διπλό" στην παράταση μέσα στη Καβάλα με 72-77.

Για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οι πρώτοι τέσσερις αγώνες της πρώτης μέρας του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκαν. Από αυτά τα παιχνίδια μόλις σε ένα επικράτησε ο φιλοξενούμενος.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Κολοσσού στο "Παλατάκι" με 64-59 και έτσι έφτασε τις τρεις σερί νίκες έπειτα από τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Ρέθυμνο και την Λιέτουβος Ρίτας.

Σε ένα ματς που είχε εξέλιξη... θρίλερ, το Λαύριο νίκησε με σκορ 69-67 το Ρέθυμνο , σημειώνοντας την πρώτη του επικράτηση στην έδρα του για φέτος. Τέταρτη σερί ήττα για τους Κρητικούς. Ξεχώρισαν Γιανγκ (21π), Νίξον (19π).

Η Κηφισιά συνέχισε το... σερί των εκτός έδρας νικών επικρατώντας -στην παράταση- της Καβάλας με 77-72 (63-63κ.α.). Έχασε το τελευταίο σουτ της κανονικής διάρκειας η ομάδα του Γιάννη Τζήμα, που ήταν άστοχη στις βολές στο έξτρα πεντάλεπτο.

Ο Κόροιβος μπορεί να μην πέτυχε καλάθι στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά με ένα σερί 16-2 στο φινάλε επικράτησε του Άρη με 67-65 στην Αμαλιάδα για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στην έδρα του.

Α2 Ανδρών

Ο Φάρος Κερατσινίου έκανε το 7/7 στη Βέροια, την ώρα που το Ψυχικό επικρατούσε εντός έδρας του Πανερυθραϊκού -στην παράταση. Συγκλονιστικό παιχνίδι στη Λευκάδα, με τη Δόξα να επιβάλλεται του Εθνικού Πειραιά. Δείτε τι έγινε στην 7η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας.

Α1 Γυναικών

Το αήττητο σερί του στην Α1 Γυναικών διεύρυνε ο Ολυμπιακός, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο (και) του Αθηναϊκού. Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννης επιβλήθηκε εκτός έδρας (69-54) , για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ