STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Εμπιστοσύνη Λάσκαρη στο ρόστερ του Άρη

Εμπιστοσύνη Λάσκαρη στο ρόστερ του Άρη
Λάσκαρης

Ο Άρης πρόκειται να συνεχίσει ως έχει στην χρονιά όπως προέκυψε μετά το διοικητικό συμβούλιο που έγινε παρουσία του ισχυρού της άνδρα Νίκου Λάσκαρη μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού του επί της Καβάλας στη Nick Galis Hall.

Με οδηγό το γνωμικό: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει", ο Άρης θα συνεχίσει ως έχει στην χρονιά όπως προέκυψε μετά το διοικητικό συμβούλιο που έγινε παρουσία του ισχυρού της άνδρα Νίκου Λάσκαρη μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού του επί της Καβάλας στη Nick Galis Hall για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα που προέκυψε μετά το πέρας του ήταν να μην υπάρξει καμία αλλαγή στο ρόστερ. Αυτό ισοδυναμεί στο να μην γίνει ούτε κάποια αλλαγή με αντικατάσταση κάποιου από τους υπάρχοντες παίκτες είτε με προσθήκη κάποιου.

Μία στάση που φανερώνει την πλήρη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ όπως επιθυμεί και ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η σχετική φημολογία με αποδέκτες δύο από τους παίκτες του Άρη. Τους Ντομινίκη Ουότερς και κυρίως τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Ο Έλληνας τεχνικός τη ομάδας ωστόσο είχε φροντίσει να είναι και παραμένει ασπίδα τους όπως φροντίζει να κάνει σε κάθε ομάδα της οποίας έχει βρεθεί στην άκρη του πάγκου της.

Εξάλλου η μέχρι σήμερα πορεία του Άρη δικαιώνει απόλυτα τον Πρίφτη αφού βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους της. Στον θεσμό του Κυπέλλου η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού όπου στις 13 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με φόντο την πρόκριση στον τελικό σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 5-2 και είναι στις πρώτες θέσεις ενώ και στο Eurocup βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στο LAST-32 με ρεκόρ 4-2.

Ουάιτ: "Παίξαμε πολύ καλά"

Ο Οκάρο Γουάιτ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη νίκη επί της Καβάλας στάθηκε στην καλή άμυνα της ομάδας της ομάδας του Πρίφτη και αναφέρθηκε στα δύο επόμενα παιχνίδια. Αυτό με την Μπούντουσνοστ για το Eurocup και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως ο νεαρός Νίκος Δίπλαρος θα είναι ακόμα καλύτερος στη συνέχεια.

Για το παιχνίδι με την Καβάλα δήλωσε: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι με χαμηλό σκορ, παίξαμε καλή άμυνα και καταφέραμε να κερδίσουμε. Παίξαμε πολύ καλά. Τώρα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Μπούντουσνοστ για το Eurocup και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να το κερδίσουμε", κι όσο για τον κόσμο του Άρη επισήμανε: "Ήταν και σήμερα κοντά μας τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και τους θέλουμε κοντά μας".

Για το παιχνίδι ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σχολίασε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα πολύ δυνατό ματς, θα πρέπει να παίξουμε όσο καλά μπορούμε για να κερδίσουμε". Τέλος για τον Νίκο Δίπλαρο ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη υποστήριξε: "Ήταν πολύ καλός έκανε δυο κλεψίματα και πιστεύω στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ