Εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΕΣΑΚΕ στις 28 Μαρτίου

Εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΕΣΑΚΕ στις 28 Μαρτίου

Στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/3) αποφασίστηκε να γίνουν άμεσα οι εκλογές για τη διαδοχική κατάσταση στην προεδρεία της λίγκας. Στις 28 Μαρτίου οι εκλογές.

Σε δύο εβδομάδες θα προκύψει ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, όπως αποφάσισαν οι ομάδες της λίγκας το μεσημέρι της Δευτέρας (13/3). Στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε με βασικό θέμα συζήτησης τη διαδοχή του Μιχάλη Μελή, αποφασίστηκε οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου να γίνουν την Τρίτη 28 Μαρτίου.

Πλέον, αυτό που μένει είναι να κατατεθούν υποψηφιότητες από τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα διεκδικήσουν το χρίσμα. Κι ενώ ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται ξανά σε προεκλογική περίοδο (μετά την παραίτηση του Μιχάλη Μελή), θα υπάρξουν έντονες ζυμώσεις για να βρεθεί η επόμενη κατάσταση. Μην ξεχνάμε πως ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να διαπραγματευτεί άμεσα το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο και την κεντρική διαχείριση, ζήτημα που αποτελεί ούτως ή άλλως "καυτή πατάτα" για τον ΕΣΑΚΕ.

Στη διάρκεια του ΔΣ, ο Ολυμπιακός τάχθηκε υπέρ της εύρεσης υπηρεσιακής λύσης (με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να είναι θετικός προς αυτή την κατεύθυνση) μέχρι να ολοκληρωθεί η υπάρχουσα διετία, ενώ η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριξε αυτό που είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή, δηλαδή το αίτημα για εκλογές με σκοπό να προκύψει νέος πρόεδρος και διοικητικό συμβούλιο με όραμα διετίας.

Πέραν των "ερυθρολεύκων", κι ο Άρης με τα Τρίκαλα τάχθηκαν υπέρ της προσωρινής διοίκησης με σκοπό να γίνουν οι εκλογές το καλοκαίρι, με σκοπό να γίνουν προσπάθειες για αλλαγή του καταστατικού. Από την άλλη, με την πρόταση των "πρασίνων" συνέπλευσαν η ΑΕΚ, το Ρέθυμνο, ο Απόλλων Πατρών, η Κύμη και το Λαύριο, με τη Δόξα Λευκάδας να ψηφίζει λευκό με την αιτιολογία πως "έτσι κι αλλιώς θα είμαστε στην Α2".

Ο εκπρόσωπος του Κοροίβου και αυτός του Κολοσσού δεν ήταν παρόντες, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν ψήφισε αφού το αποτέλεσμα είχε κριθεί προς ώρας.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24