STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Έκλεισε" τέσσερις ξένους το Λαύριο

"Έκλεισε" τέσσερις ξένους το Λαύριο
INTIME SPORTS

Το Λαύριο αντιμετώπισε την Αγία Παρασκευή σε φιλικό παιχνίδι, έχοντας τέσσερις ξένους παίκτες στη σύνθεσή του. Διαβάστε ποιοι είναι και τι ισχύει με τις περιπτώσεις τους.

Μπορεί η άνοδος στην Basket League να μην έχει επισημοποιηθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το Λαύριο δεν κάνει σχέδια. Το κάθε άλλο, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη φρόντισε τις τελευταίες ημέρες να ενισχυθεί, όντας έτοιμη να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία.

Γι αυτό άλλωστε παρατάχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (5/9) με τέσσερις ξένους παίκτες, σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Όλοι τους πήραν χρόνο συμμετοχής, δίνοντας παράλληλα τα πρώτα δείγματα γραφής.

Οι νεοσύλλεκτοι ήταν οι Τζαμάλ Νίξον (25, 1μ83), Μπράντον Γιανγκ (24, 1μ93), Τζερόμ Χιλ (21, 1μ98) και Ουσμάν Κρουμπαλί (27, 2μ01).

Ο πρώτος γκαρντ και στα κολεγιακά του χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Arkansas Monticello.

Ο δεύτερος είναι απόφοιτος του De Paul, κάνοντας πέρσι τα πρώτα του βήματα στον χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ, ως μέλος των Texas Legends του NBDL. Με τη θυγατρική ομάδα των San Antonio Spurs είχε 6.1 πόντους και 2.2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο τρίτος ήταν μέχρι πρότινος αθλητής/μαθητής του Gardner Webb, από το οποίο αποχώρησε την Άνοιξη. Κι αυτό γιατί ήθελε να κυνηγήσει το όνειρο της επαγγελματικής καριέρας. Το Λαύριο του κατέθεσε πρόταση, αυτός την αποδέχθηκε κι ήρθε άμεσα στη χώρα μας, καταγράφοντας μάλιστα τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τους "κυανοκίτρινους".

Ο τέταρτος είναι απόφοιτος του Georgia State, αγωνιζόμενος πέρσι στην Ιταλία με τα χρώματα της Λενιάνο. Αγωνίζεται ως φόργουορντ, ενώ στην ιταλική ομάδα είχε 19.2 πόντους και 12 ριμπάουντ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ